Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης: Είναι η πρώτη φορά που κολλάω κορονοϊό

Άδωνις Γεωργιάδης: Είναι η πρώτη φορά που κολλάω κορονοϊό

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο twitter διαψεύδει το ότι είναι η δεύτερη φορά που νοσεί από κορονοϊό.

Όπως αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης είναι η πρώτη φορά που κόλλησε. Η παρανόηση έγινε επειδή παλιότερα είχε μπει σε 7 μέρες καραντίνα όταν είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα.

«Για να μην υπάρχει παρεξήγηση είναι η πρώτη φορά που κολλάω τον κορονοϊό. Ίσως κάποιοι μπερδεύονται με το ότι είχα μπει 7 μέρες καραντίνα όταν είχα έρθει σε επαφή με κρούσμα πέρυσι το Νοέμβριο. Ήμουν όμως αρνητικός».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γεωργιάδης είναι εμβολιασμένος, ωστόσο βρέθηκε θετικός στον ιό. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, το rapid test που είχε κάνει αρχικά είχε βρεθεί αρνητικό. Ωστόσο το μοριακό που έκανε κάποιες ώρες μετά, έδειξαν ότι είναι θετικός στον ιό.

Ο ίδιος θα μπει σε καραντίνα, το γραφείο του όμως θα παραμείνει ανοιχτό, μιας και όπως λέει βάσει πρωτοκόλλου δεν προβλέπεται καραντίνα για τους εμβολιασμένους.

Η αρχική ανάρτηση του υπουργού

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορονοϊό.

Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις