Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: «Φασίστας ο Πολάκης» – Φώναζε στον Νίκο Παππά που ήταν πίσω από τις κάμερες

Έξω φρενών έγινε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Action24, το πρωί της Δευτέρας (16.9.24).

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Παύλο Πολάκη για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ άνοιξε διάλογο και με τον Νίκο Παππά, ο οποίος βρισκόταν στο πλατό και περίμενε τη σειρά του ως ο επόμενος καλεσμένος της εκπομπής. 

«Έχουν πάει να με φάνε με Novartis, με ΚΕΕΛΠΝΟ, με συκοφαντίες, με λεφτά, με διαφθορά… Τα έχω γυρίσει όλα πίσω. Τώρα εύχεται και ο Παππάς. Σου λέει “λες να αποτύχει με τις εφημερίες, να τον φάμε τελικά με την εφημερία με τα ράντζα;”», τόνισε.

«Σας λέω, λοιπόν, ότι πάλι θα αποτύχουν, όπως τους έτριψα στη μούρη τη Novartis, το ΚΕΕΛΠΝΟ και δεν έχουν πάει να ζητήσουν μία συγγνώμη, όχι από εμένα», συνέχισε, κάνοντας εκτενή αναφορά στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι το να απολύεις ανθρώπους από το Δημόσιο και να τους αφήνεις να πεθάνουν από την πείνα, αν είναι για πολιτικούς σκοπούς, δεν πειράζει κ. Παππά», υπογράμμισε.

Η απάντηση του Νίκου Παππά

«Το να βλέπει κανείς τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ζητούσε να μην του κλέψει τη δόξα ο Τόμσεν για τις απολύσεις, τις δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στον κλάδο της υγείας, και να μας κάνει και διαλέξεις για το τι σημαίνει φασισμός, ένας αρχιδιάκονος του εγχώριου φασισμού και της άκρας δεξιάς», σχολίασε ο Νίκος Παππάς.

«Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία. Αυτός είναι ο αντιπρόεδρος της…», επισήμανε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δαβάκης για υπόθεση κατασκοπείας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αφαίρεσης ιθαγένειας για τον σμήναρχο, συνεχίζεται η έρευνα
Στον νόμο για τον Χάρτη Μετάβασης των Ενόπλων Δυνάμεων στη νέα εποχή επήλθε αυστηροποίηση των κυρώσεων που δύνανται να επιβληθούν σε όσους κοινοποιούν διαβαθμισμένες εθνικές και συμμαχικές πληροφορίες
Ο κατηγορούμενος σμήναρχος
Η απάντηση Κεραμέως και Παπαθανάση στα δημοσιεύματα για τα προγράμματα κατάρτισης – «Όλα έγιναν με απόλυτη διαφάνεια»
Στην ανακοίνωση των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας επισημαίνεται ότι η συμμετοχή των κοινωνικών εταίρων αποτελεί «πάγια και διαχρονική» πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Νίκη Κεραμέως και Νίκος Παπαθανάσης 28