Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης για ανασχηματισμό: «Τεράστια ευθύνη η διαχρονική εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Ως «τεράστια ευθύνη» σχολιάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς μετά τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα (3.1.2024) το απόγευμα, ο μέχρι πρότινος υπουργός Εργασίας αναλαμβάνει υπουργός Υγείας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει αναλάβει ξανά υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά από τις 25 Ιουνίου 2013 έως τις 9 Ιουνίου 2014. Μετά τον σημερινό ανασχηματισμό, επιστρέφει στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας, «σε έναν χώρο γνώριμο σε μένα από το παρελθόν», όπως αναφέρει ο ίδιος.

«Η διαχρονική Εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπο μου αποτελεί για μένα τεράστια ευθύνη. Όπως έκανα πάντα και τώρα στο Υπουργείο Υγείας, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, σε έναν χώρο γνώριμο σε μένα από το Παρελθόν.

Οι ανάγκες των συνανθρώπων μας για καλύτερες υπηρεσίες Υγείας είναι ο πήχης, που οφείλουμε να ξεπεράσουμε και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για αυτό, με ανθρωπιά και αποτελεσματικότητα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1742584811733053667

Στον ανασχηματισμό, εκτός τον διορισμό του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας, ανακοινώθηκε ο διορισμός του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και αυτός της Δόμνας Μιχαηλίδου στο υπουργείο Εργασίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος για βία ανηλίκων: Σήμερα θα παραδοθεί το Kids Wallet – Φιλοδοξία μας να θεσπιστούν τα 15 έτη ηλικία για την ψηφιακή ενηλικίωση
«Φιλοδοξία της κυβέρνησης είναι να θεσπιστεί το έτος ψηφιακής ενηλικίωσης, όπου τα 15 έτη να οριστούν ως το κατώφλι όπου ένας έφηβος θα μπορεί μόνος του να κάνει κάποιες επιλογές»
Ο Άκης Σκέρτσος
Ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει το βάρος στα Τέμπη για να σταματήσει τις διαρροές προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου
Από σήμερα αναμένεται να λάβουν γνώση  της υπόθεσης και άλλοι βουλευτές -δικηγόροι στο επάγγελμα- καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί εφόσον αποφασίσει να καταθέσει πρόταση για προανακριτική να είναι πλήρως τεκμηριωμένη
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου 1
Τι σηματοδοτεί η απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη να αφήσει τον Χάρη Δούκα εκτός «πρωινού καφέ»
Η απουσία του δημάρχου έχει την σημασία της καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να βάλει στο όργανο αυτό τους δύο από τους τρεις εσωκομματικούς του αντιπάλους
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας 1
Με το βλέμμα στις δημοσκοπήσεις το Μέγαρο Μαξίμου: Στόχος το 32% μετά τη ΔΕΘ και ο ρόλος του Κώστα Καραμανλή
Σήμερα, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μαξίμου, θα παρουσιάσουν την Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Βίας και της Παραβατικότητας των Ανηλίκων
Το Μέγαρο Μαξίμου