Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης για Πολάκη: Ας φρόντιζε να κάνει η μάνα του την 3η δόση

Άδωνις Γεωργιάδης για Πολάκη: Ας φρόντιζε να κάνει η μάνα του την 3η δόση

Θέση στην άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη με αφορμή ανάρτηση του δεύτερου σχετικά με τα τεστ για τον κορονοϊό, πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Παύλος Πολάκης είχε υποστηρίξει στην ανάρτησή του πως δεν μπορούσε να κάνει μοριακό τεστ στη μητέρα του 83 ετών παρά το γεγονός ότι είχε συμπτώματα. Ο Θάνος Πλεύρης του απάντησε πως θα πρέπει να αφήσει έξω από την πολιτική αντιπαράθεση τη μητέρα του. Στο ίδιο ύφος τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο Twitter και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο twitter: «Η είδηση ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του Σύριζα κ. Πολάκης δεν φρόντισε τόσο καιρό, η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση, αν και 83 ετών, είναι αποκαλυπτική του τί θα είχαμε περάσει αν η Πανδημία είχε έρθει ένα μόλις χρόνο νωρίτερα», ενώ πρόσθεσε σκωπτικά: «Ο Θεός μας λυπήθηκε».

Ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να απαντήσει με νέα ανάρτηση στο facebook: «Αν εγώ ήμουν υπουργός Υγείας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 21.200 νεκρούς όπως έχουμε με την καταστροφική σας διαχείριση που μας έχει φέρει στην πρώτη θέση των θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμό στη Δυτική Ευρώπη».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις