Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Πλεύρης «επιστρέφει το γάντι» στον Πολάκη: «Αν θέλεις αντιπαράθεση, άσε την μητέρα σου απέξω»

Ο Πλεύρης «επιστρέφει το γάντι» στον Πολάκη: «Αν θέλεις αντιπαράθεση, άσε την μητέρα σου απέξω»

 

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, «σήκωσε» και «επέστρεψε το γάντι» που του είχε ρίξει ο πρώην αναπληρωτής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, σχετικά με τα τεστ που διενεργούνται για τον κορονοϊό.

Ο κ. Πολάκης – σε έξαλλο ύφος – είχε αναφέρει χθες Παρασκευή, 7/1/2022, με ανάρτησή του στο facebook, πως η μητέρα του, έχοντας συμπτώματα covid19 αν και με αρνητικό rapid test, δεν μπορεί να κάνει μοριακό τεστ στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Ο κ. Πλεύρης διαψεύδει επί της ουσίας τον κ. Πολάκη, αναφέροντας μέσω twitter για εξετάσεις «που υποτίθεται ότι της απαγόρευσαν να κάνει αλλά έκανε», αλλά επιπλέον καλεί τον πρώην αναπληρωτή υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει τη μητέρα του έξω από την αντιπαράθεση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση».

Συγκεκριμένα ο Θάνος Πλεύρης αναφέρει:

«Η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση, ακόμη και εάν ο γιός της το επιδιώκει και τη χρησιμοποιεί. Οι εξετάσεις, που υποτίθεται ότι της απαγόρευσαν να κάνει αλλά έκανε, εύχομαι να είναι καλές και να έχει υγεία. Εάν θέλει αντιπαράθεση με εμένα ο κ. Πολάκης να αφήσει την μητέρα του απέξω».

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας είναι αυτή:

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις