Πολιτική

Ο Πλεύρης «επιστρέφει το γάντι» στον Πολάκη: «Αν θέλεις αντιπαράθεση, άσε την μητέρα σου απέξω»

 

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, «σήκωσε» και «επέστρεψε το γάντι» που του είχε ρίξει ο πρώην αναπληρωτής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, σχετικά με τα τεστ που διενεργούνται για τον κορονοϊό.

Ο κ. Πολάκης – σε έξαλλο ύφος – είχε αναφέρει χθες Παρασκευή, 7/1/2022, με ανάρτησή του στο facebook, πως η μητέρα του, έχοντας συμπτώματα covid19 αν και με αρνητικό rapid test, δεν μπορεί να κάνει μοριακό τεστ στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Ο κ. Πλεύρης διαψεύδει επί της ουσίας τον κ. Πολάκη, αναφέροντας μέσω twitter για εξετάσεις «που υποτίθεται ότι της απαγόρευσαν να κάνει αλλά έκανε», αλλά επιπλέον καλεί τον πρώην αναπληρωτή υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει τη μητέρα του έξω από την αντιπαράθεση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση».

Συγκεκριμένα ο Θάνος Πλεύρης αναφέρει:

«Η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση, ακόμη και εάν ο γιός της το επιδιώκει και τη χρησιμοποιεί. Οι εξετάσεις, που υποτίθεται ότι της απαγόρευσαν να κάνει αλλά έκανε, εύχομαι να είναι καλές και να έχει υγεία. Εάν θέλει αντιπαράθεση με εμένα ο κ. Πολάκης να αφήσει την μητέρα του απέξω».

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας είναι αυτή:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 16
Τον Στέργιο Καλπάκη προτείνει για γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος
Για την θέση του γραμματέα αναμένεται να προτείνει τον πρώην εκπρόσωπο τύπου Στέργιο Καλπάκη, για εκπρόσωπο Τύπου τον Κώστα Ζαχαριάδη ενώ για την θέση της αναπληρώτριας γραμματέως του κόμματος, την Αναστασία Σαπούνια
Ο Στέλιος Καλπάκης 2