Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου ενεπλάκησαν σε τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας

Τροχαίο ατύχημα είχε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (23.1.2023) προς Τρίτη, ενώ στο αυτοκίνητό του βρισκόταν και η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο με τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου συνέβη στο κέντρο της Αθήνας μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, χωρίς να τραυματιστεί κανείς. 

Το τροχαίο σημειώθηκε κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη συμβολή της οδού Φιλελλήνων με την Σουρή, λίγο μετά την πλατεία Συντάγματος.

Υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές ενώ οι δύο οδηγοί προχώρησαν σε φιλικό διακανονισμό.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης και Κώστας Τσιάρας σε κτηνοτρόφους: «Σύντομα συγκεκριμένες πληρωμές» – «Αν δεν γίνουν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα»
«Καταλαβαίνουμε την πίεση, που έχουν και οι γεωργοί μας και οι κτηνοτρόφοι μας, αλλά κι εμείς έχουμε αντίστοιχη πίεση από την πλευρά των Βρυξελλών», σημείωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Χατζηδάκης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας σε συνάντηση με κτηνοτρόφους