Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Ζαχαριάδης «σκοτώθηκαν» στον ΑΝΤ1 – «Είσαι ψεύτης και απατεώνας»

Σε άγρια κόντρα ήρθαν Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Ζαχαριάδης με αφορμή τις παρακολουθήσεις αλλά και την ακρίβεια.

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Ζαχαριάδης ανέβασαν αρχικά τους τόνους για την υπόθεση των παρακολουθήσεων και για την επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου.

«Εφόσον έχει ακολουθήσει η ΕΥΠ την νόμιμη διαδικασία και έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας καλώς τους παρακολουθούσε. Δεν μπορεί να γίνεται έρευνα της ΕΥΠ και τα αποτελέσματα της να πηγαίνουν στο “Documento”».» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μεταξύ άλλων, με τον κ. Ζαχαριάδη να μιλά σε έντονο ύφος για γκανγκστερική κυβέρνηση η οποία παρακολουθεί τους πάντες.

«Όχι να μας παρακολουθούν και να μας μαλώνουν κιόλας» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης τον καλούσε να ζητήσει συγγνώμη για την υπόθεση της NOVARTIS.

Ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε προς το τέλος της συζήτησης στο πάνελ, όταν το θέμα ήταν πια η ακρίβεια. Αναλύοντας αρχικά το market pass, η κουβέντα έφτασε και στις εταιρείες που μειώνουν το προϊόν στις συσκευασίες, χωρίς να αλλάξουν το μέγεθος, και διατηρώντας την ίδια τιμή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε μια ρήση του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος είχε πει «αυτό δεν είναι αισχροκέρδεια είναι ληστεία», ζητώντας από τον Κώστα Ζαχαριάδη να πει με ονοματεπώνυμα ποιοι είναι οι «ληστές». Ο κ. Ζαχαριάδης δεν έκανε κάτι τέτοιο, και ο Άδωνις Γεωργιάδης φώναζε σχεδόν μπροστά στο πρόσωπό του «είσαι ψέυτης και απατεώνας», με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να του λέει «ήρεμα».

Δείτε από το 15:18

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Χρήστο Αλεφάντη, ιδρυτή του περιοδικού δρόμου «Σχεδία»
Ο κ. Αλεφάντης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την επικείμενη κατάθεση της υποψηφιότητας, εκ μέρους της «Διογένης ΜΚΟ - Σχεδία», για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αστέγων στην Αθήνα, το 2027
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Χρήστο Αλεφάντη, ιδρυτή του περιοδικού δρόμου «Σχεδία»
Μητσοτάκης σε αγρότες: «Δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς – Τον πρώτο λόγο για την απελευθέρωση των δρόμων τον έχει η Τροχαία»
«Οι συμπολίτες μας δεν πρέπει ούτε να ταλαιπωρηθούν, αλλά κυρίως δεν πρέπει να ρισκάρουν, κανένα τροχαίο σε επικίνδυνες παρακαμπτηρίους» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό 146
Ο «Μουντζούρης» των ευθυνών για τα μπλόκα των αγροτών: Νέο μήνυμα Μητσοτάκη και στάση αναμονής για την παρέμβαση εισαγγελέα
Στα σημεία όπου θα υπάρχουν μπλόκα, πηγές της ΕΛΑΣ ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα επιτρέψουν τη διέλευση Ι.Χ. αλλά θα τα κατευθύνουν σε παρακαμπτήριες οδούς
Μπλόκα αγροτών στις σήραγγες στα Τέμπη 29