Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Ζαχαριάδης «σκοτώθηκαν» στον ΑΝΤ1 – «Είσαι ψεύτης και απατεώνας»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε άγρια κόντρα ήρθαν Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Ζαχαριάδης με αφορμή τις παρακολουθήσεις αλλά και την ακρίβεια.

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Ζαχαριάδης ανέβασαν αρχικά τους τόνους για την υπόθεση των παρακολουθήσεων και για την επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου.

«Εφόσον έχει ακολουθήσει η ΕΥΠ την νόμιμη διαδικασία και έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας καλώς τους παρακολουθούσε. Δεν μπορεί να γίνεται έρευνα της ΕΥΠ και τα αποτελέσματα της να πηγαίνουν στο “Documento”».» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μεταξύ άλλων, με τον κ. Ζαχαριάδη να μιλά σε έντονο ύφος για γκανγκστερική κυβέρνηση η οποία παρακολουθεί τους πάντες.

«Όχι να μας παρακολουθούν και να μας μαλώνουν κιόλας» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης τον καλούσε να ζητήσει συγγνώμη για την υπόθεση της NOVARTIS.

Ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε προς το τέλος της συζήτησης στο πάνελ, όταν το θέμα ήταν πια η ακρίβεια. Αναλύοντας αρχικά το market pass, η κουβέντα έφτασε και στις εταιρείες που μειώνουν το προϊόν στις συσκευασίες, χωρίς να αλλάξουν το μέγεθος, και διατηρώντας την ίδια τιμή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε μια ρήση του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος είχε πει «αυτό δεν είναι αισχροκέρδεια είναι ληστεία», ζητώντας από τον Κώστα Ζαχαριάδη να πει με ονοματεπώνυμα ποιοι είναι οι «ληστές». Ο κ. Ζαχαριάδης δεν έκανε κάτι τέτοιο, και ο Άδωνις Γεωργιάδης φώναζε σχεδόν μπροστά στο πρόσωπό του «είσαι ψέυτης και απατεώνας», με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να του λέει «ήρεμα».

Δείτε από το 15:18

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φλωρίδης κατά Τσίπρα για τη Δικαιοσύνη: «Μετά από όσα διέπραξε, θα έπρεπε να την αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης σηκώνει το γάντι μετά τις αιχμές του πρώην πρωθυπουργού – Ο νόμος Παρασκευόπουλου, η Novartis, οι τηλεοπτικές άδειες και οι «αρμοί της εξουσίας» στο επίκεντρο της επίθεσης
Γιώργος Φλωρίδης
ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα: «Συμβιβασμένος Μαδούρο» και «διευθύνων σύμβουλος των ολιγαρχών»
«Το μέλλον της χώρας δεν είναι ούτε ο Μητσοτάκης της διαφθοράς ούτε ο Τσίπρας της διαπλοκής», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη - Οι αιχμές για «copy paste» προτάσεων και τα οικονομικά της ΕΛΑΣ
Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης
Αφροδίτη Νέστορα: «Μαμά, συγγνώμη που δεν κατάφερα να σε προστατεύσω»
Η Βάγια Νέστορα, έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου 2026, όταν σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση με εκρηκτικό-εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι της οικογένειας της Αφροδίτης Νέστορα στη Θεσσαλονίκη
H Αφροδίτη Νέστορα μαζί με την μητέρα της Βάγια Νέστορα 8
Αλέξης Τσίπρας: Από την καταγγελία του «καθεστώτος» σε πρόταση διακυβέρνησης – «Το 2015 ήξερα τι ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να το κάνω»
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για θεσμούς, Δικαιοσύνη και ακρίβεια – Το μήνυμα ότι «τώρα ξέρω τι γίνεται και τι δεν γίνεται» και η προσπάθεια να εμφανιστεί η ΕΛ.Α.Σ. ως κυβερνητική εναλλακτική απέναντι στη Ν.Δ.
Ο Αλέξης Τσίπρας 125