Δευτέρα, 26 Φεβ.
13oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης: Καταγγελίες για εργασιακό bullying στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»

Άδωνις Γεωργιάδης: Καταγγελίες για εργασιακό bullying στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

«Επικοινώνησα με την Επιθεώρηση Εργασίας και ζήτησα να γίνει άμεσα έλεγχος στο ραδιοσταθμό “Το Κόκκινο” και σε όλα τα κομματικά μέσα του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κύριος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι «οι εργαζόμενοι “στο Κόκκινο” ανήρτησαν μία ανακοίνωση στην οποία καταγγέλλουν bullying κατά των εργαζομένων λόγω των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ με πολύ σοβαρές κατηγορίες».

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης συμπλήρωσε: «Θέλω να υπενθυμίσω ότι το bullying στον χώρο εργασίας απαγορεύεται από την εργατική νομοθεσία, όπως και κάθε είδους ψυχολογική βία. Γι’ αυτό το λόγο η Επιθεώρηση Εργασίας άμεσα θα ελέγξει τον τρόπο λειτουργίας όλων των κομματικών μέσων του ΣΥΡΙΖΑ και το αν ευσταθούν οι καταγγελίες των εργαζομένων, ότι εν μέσω των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν την ευκαιρία κάποιοι να ασκήσουν ψυχολογική βία στους εργαζομένους τους».

Απαντώντας, ο Διονύσης Τεμπονέρας, μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι: «Πιστεύω να το κάνετε και σε ιδιοκτησία σας, η οποία απ’ ότι είδα με σημερινό πρωτοσέλιδο “κατηγορείται” ότι υπήρχαν απλήρωτα, δεδουλευμένα και απλήρωτες αποζημιώσεις».

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Είστε μάλλον ανενημέρωτος για την υπόθεση που ανέφερε η εφημερίδα “Δημοκρατία”,, που είναι επανάληψη παλαιότερου δημοσιεύματος του “Μακελειού” του κυρίου Στέφανου Χίου. Προσέφυγα τότε στη Δικαιοσύνη κατά του Κ. Χίου. Ο κ. Νάτσιος στη Βουλή μου ζήτησαν και συγνώμη. Στη συγκεκριμένη υπόθεση, ο εργαζόμενος έκανε και σε μένα αγωγή και μήνυση. Αθωώθηκα και η υπόθεση δεν με αφορά».

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε: «Θέλω τη δημόσια στήριξή σας στην Επιθεώρηση Εργασίας και τον έλεγχο που θα κάνω επειγόντως αύριο. Ξεκαθαρίζω ότι κανένας εργαζόμενος επί θητείας μου δεν θα μένει απροστάτευτος στο εργασιακό μπούλινγκ για οποιοδήποτε πρόβλημα. Και επαναλαμβάνω: οι εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι πρόσχημα για μπούλινγκ στους εργαζόμενους».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις