Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Κάθισα και μέτρησα τα ένσημα του Τσίπρα στον ιδιωτικό τομέα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα όσα δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Αλέξη Τσίπρα χθες (16.11.2022) στη Βουλή, όπου τον αποκάλεσε «ανεπάγγελτο τεμπέλη», προκάλεσαν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και την ειρωνική απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε, κατηγορώντας, σε ανακοίνωσή του, τον Άδωνι Γεωργιάδη πως «τις τελευταίες ημέρες περιφέρεται υβρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και χθες δεν δίστασε να προσβάλει με άθλιο τρόπο Αλέξη Τσίπρα».

Δείτε τι δήλωσε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης

 

Ο υπουργός Ανάπτυξης αντέδρασε στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με ένα tweet.

«Διάβασα την ανακοίνωση του @atsipras για το ότι τον αποκάλεσα «ανεπάγγελτο τεμπέλη» εν τη ρύμη του λόγου μου χθες στην Βουλή. Ομολογώ ότι μετρώντας σήμερα τα εκατοντάδες του ένσημα στον ιδιωτικό τομέα πριν διοριστεί αρχηγός, ότι έκανα λάθος…» έγραψε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζαχαριάδης «καρφώνει» Παππά μετά τις αιχμές για τον ρόλο του στον ΣΥΡΙΖΑ: «Η δουλειά μας δεν είναι να μαλώνουμε στα κανάλια»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος απαντά στις βολές, ενώ η συζήτηση για την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής και τη στάση απέναντι στην ΕΛΑΣ τροφοδοτεί νέα ένταση στην Κουμουνδούρου
Νίκος Παππάς και Κώστας Ζαχαριάδης
Συνάντηση Νίκου Ανδρουλάκη με Πατριάρχη Ιεροσολύμων: «Είμαστε στο πλευρό σας»
«Για την προστασία των δικαιωμάτων του Πατριαρχείου, την προστασία των χριστιανών της Μέσης Ανατολής αλλά και την υπεράσπιση του νομικού καθεστώτος των Αγίων Τόπων» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλο. Τρίτη 9 Ιουνίου 2026 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)
Αντώνης Σαμαράς: «Έχει λάβει τις αποφάσεις του» λέει για το νέο κόμμα ο εκπρόσωπός του – Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ για «σχέδιο αποδόμησης»
Ο εκπρόσωπος του πρώην πρωθυπουργού κατηγόρησε το κυβερνητικό στρατόπεδο για οργανωμένη επίθεση και επέμεινε ότι οι διαφορές με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι αποκλειστικά πολιτικές
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς (Φωτογραφία αρχείου: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ
79