Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Οι τίτλοι τέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Δεν έχασε την ευκαιρία ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και με μία ανάρτηση στο X πρώην Twitter έσπευσε να σχολιάσει όλα όσα διαδραματίζονται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε πως οι τίτλοι τέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά.  

Δείτε την ανάρτηση Γεωργιάδη: 

«Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής: ο @pskourl (Πάνος Σκουρλέτης) λέει ότι ο @pavpol2222 (Παύλος Πολάκης) διέδιδε αντιεπιστημονικές απόψεις (βλ ινβερμεκτίνη κλπ) ο Πολάκης απάντησε ότι ο Σκουρλέτης είναι ανεπάγγελτος κλπ.

Ο @papadimoulis έκανε κριτική στον @skasselakis και ο επίσημος υποστηρικτής του Προέδρου του Σύριζα @Nikosmoraitis τον ειρωνεύεται γράφοντας για τα 44 σπίτια του, που όταν τα λέγαμε εμείς ήμασταν λαϊκιστές. Ο Τζούμακας είπε ότι ο Πρόεδρος του Σύριζα είναι φυτευτός και διαπλεκόμενος και ο @nikosfilis1 ζήτησε “σεβασμό στην διαφορετική απόψη…”.

Ο δε Κασσελάκης αποδεικνύεται ότι την εποχή του Αντιμνημονίου το οποίο καβάλησε τότε ο @atsipras για να γίνει ΠΘ, ήταν φανατικά με το Μνημόνιο, ψήφιζε Σαμαρά και αγωνιούσε μήπως κερδίζει ο Τσίπρας και βρεθούμε εκτός €… όπως και να το δει κανείς οι τίτλοι τέλους για τον @syriza_gr είναι κοντά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αγώνας δρόμου στη ΝΔ για να κλείσουν τα εσωκομματικά μέτωπα – «Μασάζ» και ζυμώσεις για να πέσουν οι τόνοι
Στελέχη του Μαξίμου και της Πειραιώς, αλλά και ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., Μάξιμος Χαρακόπουλος έχουν αναλάβει το «πολιτικό μασάζ» στους «ανησυχούντες» βουλευτές
Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ
Ντοκιμαντέρ «Στο χιλιοστό»: Οι προεκλογικές υποσχέσεις Τσίπρα και το μυστικό ραντεβού με τον Γερμανό πρέσβη
«Φθηνό λαϊκίστικο σλόγκαν το θα καταργήσουμε τα μνημόνια με ένα νόμο», λέει ο τότε υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης
Ο τότε πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο βήμα της Βουλής
86