Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ούτε στην Ιταλία που έζησε Μπέργκαμο δεν έγινε υποχρεωτικός εμβολιασμός

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με το παράδειγμα της Ιταλίας και του Μπέργκαμο υπερασπίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης την απόφαση της κυβέρνησης να μην κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

«Απαντώντας» στις φωνές πολλών γιατρών (όπως ο Νίκος Καπραβέλος) που ζητούν υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, η κυβέρνηση, εδώ και μέρες, διαμηνύει ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Σε αυτή τη γραμμή κινήθηκε και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Καμιά ευρωπαϊκή χώρα, αυτή τη χρονική στιγμή, δεν έχει προχωρήσει σε ένα πλήρες απαγορευτικό και σε υποχρεωτικό εμβολιασμό, πέραν της Αυστρίας τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης. 

Ανέφερε παράλληλα ότι στην Ιταλία, η τραυματική εμπειρία στο Μπέργκαμο σόκαρε την κοινωνία αλλά και την συσπείρωσε ως προς τον εμβολιασμό, ενώ σημείωσε πως ούτε η κυβέρνηση Ντράγκι έχει προχωρήσει σε υποχρεωτικό εμβολιασμό, παρά μόνο στους υγειονομικούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σενάρια για εκλογές τον Σεπτέμβριο: Οι πέντε προϋποθέσεις και ο παράγοντας των δικογραφιών
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοράη, μια αναμέτρηση το φθινόπωρο θα μπορούσε να αιφνιδιάσει την αντιπολίτευση ενώ τα νέα πολιτικά σχήματα δεν θα έχουν ακόμη προλάβει να οργανωθούν
Εκλογές
Σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου: Στο επίκεντρο οι αγροτικές ενισχύσεις και η αντιμετώπιση των επιζωοτιών
Εξετάστηκαν οι νέες καταβολές, η επιδότηση τιμολογίων λιπασμάτων και τα μέτρα βιοασφάλειας για ευλογιά αιγοπροβάτων και αφθώδη πυρετό στη Λέσβο
Μητσοτάκης, σύσκεψη στο Μαξίμου