Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης: Πόλεμος με ΣΥΡΙΖΑ!

ΣΥΡΙΖΑ
Φωτογραφίες από: Eurokinissi

Μια ακόμη σκληρή κόντρα. Άδωνις Γεωργιάδης εναντίον ΣΥΡΙΖΑ, με σκληρούς -εκατέρωθεν- χαρακτηρισμούς, ανακοινώσεις και… απαντήσεις στο Twitter.

ΣΥΡΙΖΑ και Άδωνις Γεωργιάδης: Ένα δίδυμο αν μη τι άλλο… εκρηκτικό! Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση συγκρούεται με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, με αφορμή ανάρτησή του στο Twitter.

Η σκληρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ

«Έχουμε καλέσει επανειλημμένα τον κ. Γεωργιάδη να συνειδητοποιήσει ότι, παραδόξως, δεν είναι μόνο τρολ αλλά και αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και ως τέτοιος δεν μπορεί να επικαλεστεί το ακαταλόγιστο. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων δεν εκθέτει μονάχα τον ίδιο, πράγμα που έχει αποδείξει πως δεν τον ενδιαφέρει ιδιαιτέρως, αλλά και ολόκληρη την παράταξή του».

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Μια ανακοίνωση στην οποία σχολιάζει ανάρτηση στο Twitter του αντιπροέδρου της ΝΔ. Στην ανάρτηση αυτή, υπήρχε ένα υποτιθέμενο tweet του πρωθυπουργού το οποίο αποτελεί προϊόν πλαστογραφίας.

«Το γεγονός ότι λειτουργεί σε αντίθεση με τον θεσμικό του ρόλο, υπερασπιζόμενος ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα αντί για το δημόσιο συμφέρον, δεν προκαλεί εντύπωση. Για αυτό τον κρίνουν οι πολίτες και σε αυτούς θα πρέπει να απαντήσει για τους λόγους που τον ωθούν σε αυτή τη στάση. Περιμένουμε, όμως, από τον κ. Γεωργιάδη να ενημερώσει όσους είδαν την ανάρτησή του για τον πρωθυπουργό, ότι είναι προϊόν πλαστογραφίας, που ο ίδιος, εν γνώσει του όπως παραδέχθηκε, διακίνησε στο διαδίκτυο, στέλνοντας ψευδή μηνύματα, αποδιδόμενα μάλιστα στον πρωθυπουργό, εντός και εκτός Ελλάδας, σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

Και, φυσικά, περιμένουμε από τον πρόεδρο της ΝΔ να πράξει τα δέοντα. Διατηρώντας τον στη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ θα επικροτήσει την πλαστογραφία».

Άδωνις Γεωργιάδης: Απάντησε μέσω… Twitter

Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, από την πλευρά του, απάντησε μέσω Twitter. Συγκεκριμένα έκανε τρεις αναρτήσεις, στις οποίες αναφέρθηκε στο ζήτημα, χαρακτηρίζοντας “ανόητους” όσους τον κατηγόρησαν.

Δείτε τις αναρτήσεις

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις