Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης προς followers: Όχι σχόλια κατά του Κουμουτσάκου

Σχετική αναστάτωση έχουν προκαλέσει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη περί κομμουνιστών που αν δηλώσουν τέτοιοι φυλακίζονται σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας “άδειασαν” τόσο ο Αποστόλης Τζιτζικώστας, όσο και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιώργος Κουμουτσάκος που δήλωσε για “λάθος δήλωση που ανασκευάστηκε”.

Οι διαδικτυακοί φίλοι του Άδωνι Γεωργιάδη όμως εξοργίστηκαν με τις δηλώσεις Κουμουτσάκου, φτιάχνοντας ακόμη και hashtag στο twitter με τιτλο #Κουμουνδουρακος (!). Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κάλεσε followers τους να ασχοληθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ που “είναι ο αντίπαλος” και να αφήσουν τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: 28 χρόνια μετά, τα κανάλια περιφερειακής εμβέλειας αδειοδοτούνται οριστικά – Ιστορική θεσμική αλλαγή
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, «το πιο σημαντικό είναι ότι αυτό το νομοσχέδιο δεν γεννήθηκε μέσα σε ένα γραφείο, αλλά είναι αποτέλεσμα μιας διαβούλευσης περίπου δύο ετών»
Παύλος Μαρινάκης
Χατζηδάκης για «Ατζέντα 2030»: Παραγωγικότητα, νέο κράτος και ισχυρότερη Ελλάδα – «Εμείς με νέες ιδέες, οι άλλοι με τοξικότητα»
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναλαμβάνει τον συντονισμό του νέου προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και εξαπολύει επίθεση στην αντιπολίτευση
Κυριάκος Μητσοτάκης
Σύγκρουση στη Βουλή για τον μόνιμο υφυπουργό στο ΥΠΕΞ: Η αντιπολίτευση βλέπει «τακτοποίηση» Χατζηβασιλείου, ο όρος υπάρχει στο Σύνταγμα λέει ο Γεραπετρίτης
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας καταγγέλλουν θεσμικό τέχνασμα μετά τον ανασχηματισμό
Γιώργος Γεραπετρίτης