Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης προς Μαξίμου: “Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τις δηλώσεις του Τσίπρα ότι τα Σκόπια ήταν Μακεδονία”

Άδωνις Γεωργιάδης προς Μαξίμου: “Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τις δηλώσεις του Τσίπρα ότι τα Σκόπια ήταν Μακεδονία”

«Αν πάμε δέκα χρόνια πίσω άλλοι θα είναι χαμένοι» τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, απαντώντας στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Μέγαρο Μαξίμου με τις προ δεκαετίας αναφορές τού Άδωνι Γεωργιάδη για τη στάση της ΝΔ στο θέμα του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ.

«Θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον να μας παίξει το Μέγαρο Μαξίμου τις προ δεκαετίας δηλώσεις του κ. Τσίπρα και των στελεχών του, τότε που τα Σκόπια ήταν Μακεδονία και η Αμερική ο μεγάλος εχθρός και το ΝΑΤΟ θα διαλύονταν» δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ο κ. Γεωργιάδης.

Μαξίμου σε ΝΔ: Συμφωνείτε με τον Άδωνι ότι ο Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία;

Νωρίτερα το Μαξίμου κάλεσε τη ΝΔ να απαντήσει αν συμφωνεί με όσα έλεγε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης για την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή πριν από 10 χρόνια.

https://www.newsit.gr/politikh/maksimou-se-nd-symfoneite-ton-adoni-oti-o-karamanlis-ksepoulise-ti-makedonia/2400566/

«Συμφωνεί ή διαφωνεί η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης με τα όσα έλεγε ο σημερινός Αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης, όταν με αφορμή την υιοθέτηση από την κυβέρνηση της ΝΔ της γραμμής για σύνθετη ονομασία ισχυριζόταν ότι «ο Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία»;, αναρωτιέται σε ανακοίνωσή του ο γραφείο του πρωθυπουργού.

Και καταλήγει: «Πλέον είναι εμφανές σε όλους ποιος είναι ο Πρόεδρος, ποιος ο Αρχηγός και γιατί η ΝΔ χρησιμοποιεί όλη την επιχειρηματολογία του ΛΑ.Ο.Σ για το ονοματολογικό».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις