Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Πρόστιμο μέχρι και 1 εκατ. ευρώ σε όποιον ανέβασε τις τιμές στις μάσκες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μήνυμα έστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε όποιον βρήκε ευκαιρία με την ανησυχία για τη μετάλλαξη Όμικρον και τα νέα μέτρα, και αύξησαν κατά πολύ τις τιμές στις μάσκες.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στις τιμές στις μάσκες και του τέθηκε ερώτημα για συγκεκριμένο κατάστημα που βρίσκεται και στο skroutz και το οποίο αύξησε τις τιμές κατά 42%.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως υπάρχει νόμος που απαγορεύει αυτές τις κινήσεις, ενώ κάλεσε τον μαγαζάτορα να κατεβάσει άμεσα την τιμή, αλλιώς από Δευτέρα το πρόστιμο που θα πέσει θα είναι πολύ μεγάλο, ακόμα και 1 εκατ. ευρώ.

«Σήμερα είναι Χριστούγεννα. Ας κατεβάσουν την τιμή και ας πούμε ότι έγινε λάθος εκ παραδρομής. Γιατί από Δευτέρα αν είναι εκεί η τιμή θα πέσει πρόστιμο που δε θα έχετε ξαναδεί, μη μου λέτε μετά “δε βγαίνω” και “καταστρέφομαι”» είπε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Για τις αυξήσεις στην ενέργεια

Σχετικά με τις ανατιμήσεις στην ενέργεια, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι πλέον στους λογαριασμούς της ΔΕΗ θα αναγράφεται και η συνολική έκπτωση, δηλαδή το ποσό που πληρώνει το κράτος ώστε να ισορροπήσει τις ανατιμήσεις.

Για το το 2022, ο υπουργός τόνισε ότι η στήριξη προς τους πολίτες θα είναι συνεχής.

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός που μπορούν να καλέσουν οι πολίτες προκειμένου να μην τους κοπεί το ρεύμα λόγω χρέους είναι το 15902.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για Ντόκο: «Η αποπομπή του είναι μονόδρομος» – Κλιμακώνεται η πολιτική πίεση προς το Μαξίμου
Δεύτερη ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη για την υπόθεση με τους Ρώσους φαρσέρ - Ζητά απαντήσεις για τα πρωτόκολλα ασφαλείας και επιμένει στην απομάκρυνση του γενικού γραμματέα Εθνικής Ασφάλειας
Θάνος Ντόκος
Εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε η αποκατάσταση της πολυκατοικίας της οικογένειας Νέστορα
Άρχισαν οι εργασίες στο κτίριο όπου διαμένει η οικογένεια της Αφροδίτης Νέστορα, μετά την επίθεση που στοίχισε τη ζωή στη μητέρα της, Βάγια Νέστορα
Πολυκατοικία Νέστορα, Θεσσαλονίκη
Σφοδρή σύγκρουση στη Βουλή για τη βία και την τρομοκρατία με φόντο τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: «Να βρεθούν οι δολοφόνοι», «Σας ξαναβγαίνουν φοβικά σύνδρομα»
Κυβέρνηση και αντιπολίτευση αντάλλαξαν βαριές αιχμές στην Ολομέλεια, με αφορμή τη δολοφονική επίθεση κατά στελεχών της ΝΔ που κόστισε τη ζωή στη Βάγια Νέστορα, ενώ η συζήτηση για το Ταμείο Ανάκαμψης πέρασε σε δεύτερο πλάνο
Βουλή
Αλέξης Τσίπρας: Η κατοικία είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο για λίγους
Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε το στεγαστικό πρόβλημα «εκρηκτικό», υποστηρίζοντας ότι ολοένα και περισσότεροι νέοι εξακολουθούν να διαμένουν με τους γονείς τους ακόμη και μετά τα 30 ή τα 35 τους χρόνια
Αλέξης Τσίπρας
8