Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Πρόστιμο μέχρι και 1 εκατ. ευρώ σε όποιον ανέβασε τις τιμές στις μάσκες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μήνυμα έστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε όποιον βρήκε ευκαιρία με την ανησυχία για τη μετάλλαξη Όμικρον και τα νέα μέτρα, και αύξησαν κατά πολύ τις τιμές στις μάσκες.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στις τιμές στις μάσκες και του τέθηκε ερώτημα για συγκεκριμένο κατάστημα που βρίσκεται και στο skroutz και το οποίο αύξησε τις τιμές κατά 42%.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως υπάρχει νόμος που απαγορεύει αυτές τις κινήσεις, ενώ κάλεσε τον μαγαζάτορα να κατεβάσει άμεσα την τιμή, αλλιώς από Δευτέρα το πρόστιμο που θα πέσει θα είναι πολύ μεγάλο, ακόμα και 1 εκατ. ευρώ.

«Σήμερα είναι Χριστούγεννα. Ας κατεβάσουν την τιμή και ας πούμε ότι έγινε λάθος εκ παραδρομής. Γιατί από Δευτέρα αν είναι εκεί η τιμή θα πέσει πρόστιμο που δε θα έχετε ξαναδεί, μη μου λέτε μετά “δε βγαίνω” και “καταστρέφομαι”» είπε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Για τις αυξήσεις στην ενέργεια

Σχετικά με τις ανατιμήσεις στην ενέργεια, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι πλέον στους λογαριασμούς της ΔΕΗ θα αναγράφεται και η συνολική έκπτωση, δηλαδή το ποσό που πληρώνει το κράτος ώστε να ισορροπήσει τις ανατιμήσεις.

Για το το 2022, ο υπουργός τόνισε ότι η στήριξη προς τους πολίτες θα είναι συνεχής.

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός που μπορούν να καλέσουν οι πολίτες προκειμένου να μην τους κοπεί το ρεύμα λόγω χρέους είναι το 15902.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ «σαρώνει» την Κρήτη: «Πράσινη απόβαση» πριν από τη μεγάλη γιορτή στο Ηράκλειο για τα 52α γενέθλια του κόμματος
Με κεντρικό σύνθημα «ΠΑΣΟΚ τώρα», στην ομιλία του την 3η Σεπτέμβρη, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξει κανείς το ΠΑΣΟΚ σήμερα
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Επίθεση Γεωργιάδη κατά Σαμαρά: «Πάντα πίστευα ότι οι εμφύλιοι πόλεμοι οδηγούν σε αίσχη και παραλογισμούς»
«Η αναφορά Τσιούτσια ότι ο Μητσοτάκης άλλαξε τον χαρακτήρα της ΝΔ, προσβάλει τον Σαμαρά, ο οποίος ενέταξε στο κόμμα και εμένα, τον Βορίδη και τον Πλεύρη» λέει ο υπουργός Υγείας
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 6
ΕΛ.Α.Σ: Στήνει οργανωτικό δίκτυο σε όλη τη χώρα – Οι συντονιστές των Περιφερειών και η νέα δομή, όλα τα ονόματα
Η Πολιτική Επιτροπή της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης ενέκρινε τη συγκρότηση του Οργανωτικού Γραφείου και τον επιμερισμό των τομέων ευθύνης - Ολοκληρώθηκε ο «χάρτης» των περιφερειακών συντονιστών - Στόχος η οργανωτική ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο και η διαρκής επαφή με την κοινωνία
Αλέξης Τσίπρας 38
Μητσοτάκης για Μετρό Θεσσαλονίκης: «Ένα χρωστούμενο λιγότερο» – «Ολοκληρώθηκε η καταβολή των νέων συντάξεων χηρείας»
Στο τέλος του 2026 διαγωνισμός για την ανάπλαση του Σιδηροδρομικού Σταθμού στη Θεσσαλονίκη - Ιδιαίτερη είναι η αναφορά του για χαμηλότερες τιμές σε βασικά καταναλωτικά αγαθά όπως τρόφιμα, είδη διαβίωσης και σχολικά είδη
Κυριάκος Μητσοτάκης 203