Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Πρόστιμο μέχρι και 1 εκατ. ευρώ σε όποιον ανέβασε τις τιμές στις μάσκες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μήνυμα έστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε όποιον βρήκε ευκαιρία με την ανησυχία για τη μετάλλαξη Όμικρον και τα νέα μέτρα, και αύξησαν κατά πολύ τις τιμές στις μάσκες.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στις τιμές στις μάσκες και του τέθηκε ερώτημα για συγκεκριμένο κατάστημα που βρίσκεται και στο skroutz και το οποίο αύξησε τις τιμές κατά 42%.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως υπάρχει νόμος που απαγορεύει αυτές τις κινήσεις, ενώ κάλεσε τον μαγαζάτορα να κατεβάσει άμεσα την τιμή, αλλιώς από Δευτέρα το πρόστιμο που θα πέσει θα είναι πολύ μεγάλο, ακόμα και 1 εκατ. ευρώ.

«Σήμερα είναι Χριστούγεννα. Ας κατεβάσουν την τιμή και ας πούμε ότι έγινε λάθος εκ παραδρομής. Γιατί από Δευτέρα αν είναι εκεί η τιμή θα πέσει πρόστιμο που δε θα έχετε ξαναδεί, μη μου λέτε μετά “δε βγαίνω” και “καταστρέφομαι”» είπε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Για τις αυξήσεις στην ενέργεια

Σχετικά με τις ανατιμήσεις στην ενέργεια, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι πλέον στους λογαριασμούς της ΔΕΗ θα αναγράφεται και η συνολική έκπτωση, δηλαδή το ποσό που πληρώνει το κράτος ώστε να ισορροπήσει τις ανατιμήσεις.

Για το το 2022, ο υπουργός τόνισε ότι η στήριξη προς τους πολίτες θα είναι συνεχής.

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός που μπορούν να καλέσουν οι πολίτες προκειμένου να μην τους κοπεί το ρεύμα λόγω χρέους είναι το 15902.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει να γίνουν παρελθόν, θα φέρουμε την αναγκαία πολιτική αλλαγή
«Είναι στο χέρι του ελληνικού λαού να επιλέξει κόμματα με πρόγραμμα, που μπορούν να φέρουν την πραγματική αλλαγή στον τόπο» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από το Αρκαλοχώρι
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 10
Η ιστορία των διασπάσεων που σημάδεψαν τον ΣΥΡΙΖΑ: Από τον Αλαβάνο και τον Συνασπισμό έως τον Τσίπρα και την ΕΛΑΣ
Οι πρωταγωνιστές, οι ιδεολογικές συγκρούσεις και οι προσωπικές ρήξεις που οδήγησαν από την «πρώτη φορά Αριστερά» στην κατακερματισμό του χώρου και στη δημιουργία του νέου κόμματος του πρώην πρωθυπουργού
Κουβέλης, Αλαβάνος, Τσίπρας 8
Δημοσκοπήσεις: Τσίπρας και Καρυστιανού αναδιατάσσουν τον πολιτικό χάρτη ενόψει εκλογών – Νέοι συσχετισμοί στις «δεξαμενές» των ψηφοφόρων
Σημαντικές ανακατατάξεις καταγράφουν Metron Analysis, GPO, Opinion Poll, Pulse - Η ΝΔ διατηρεί την πρωτιά, η ΕΛΑΣ παγιώνεται στη 2η θέση, ενώ η «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» ασκεί σημαντική πίεση στο ΠΑΣΟΚ
Αλέξης Τσίπρας / Μαρία Καρυστιανού 27