Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης: Συγγνώμη! Έκανα λάθος για το «στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ»

Γεωργιάδης

Συγγνώμη από τον υπάλληλο της πλοιοκτήτριας εταιρείας του ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ, τον οποίο είχε κατηγορήσει δημόσια ότι είναι «πιστός οπαδός του Αλέξη Τσίπρα» και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η καταγελία που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι υπάλληλος της Ναυτιλιακής εταιρείας στην οποία ανήκει το ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ είναι «φανατικός» οπαδός του Αλέξη Τσίπρα και γι’ αυτό η κυβέρνηση προσπάθησε να υποβαθμίσει το ναυάγιο, πήρε μεγάλες διαστάσεις. Στην καταγγελία αντέδρασε πρώτα ο ΣΥΡΙΖΑ με βαριές εκφράσεις για τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Λίγο αργότερα και ο εν λόγω υπάλληλος διέψευσε με δήλωση του τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Τη Δευτέρα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε σε δημόσια ανάρτηση με την οποία ανασκεύασε και ζήτησε συγγνώμη από τον άνθρωπο που κατηγόρησε «ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ».

Τι κατήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Η καταγγελία για το ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ έγινε το Σάββατο από τον αέρα του ΣΚΑΙ δια στόματος του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε ανοιχτά την κυβέρνηση ότι ήθελε να υποβαθμίσει το γεγονός του ναυαγίου και τη ρύπανση υποστηρίζοντας ότι στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου είναι ένα πρόσωπο, που είναι ένας από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα προσωπικά.

«Τι αποδεικνύεται στο διαδίκτυο. Στην ομάδα των διαχειριστών αυτού του πλοίου, υπάρχει κι ένα πρόσωπο. Αν θέλετε, το ονοματεπώνυμό του δεν θα το πω στον αέρα. Για λόγους ΕΣΡ. Αλλά αν θέλετε να το δώσω στην εκπομπή σας να το ψάξετε, πολύ ευχαρίστως. Αποτελεί από τους φανατικότερους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και του κυρίου Τσίπρα προσωπικά. Με χιλιάδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και του Κώστα Βαξεβάνη. Το πρόσωπο αυτό είναι κομβικό στη διαχείριση της εταιρείας«, τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η καταγγελία του Άδωνι Γεωργιάδη που ενέπλεκε υπάλληλο της Ναυτιλιακής εταιρείας προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορούσε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ότι «ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο εαυτό του»

Και η συγγνώμη: «Δεν θέλω να στοχοποιείται ένας άνθρωπος χωρίς να φταίει»

Τη Δευτέρα ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Facebook παραδέχτηκε ότι ο υπάλληλος της Ναυτιλιακής που κατηγόρησε την προηγούμενη ημέρα, τελικά «δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ»

«Ίσως ήταν οπαδός του την εποχή Σαμαρά/Βενιζέλου», αλλά αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα του και δεν θα δώσει και λογαριασμό σε κανέναν» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης που πρόσθεσε ότι «δεν έχω κανέναν λόγο και καμμία επιθυμία να στοχοποιείται ένας άνθρωπος χωρίς να φταίει. Στο μέτρο που εγώ τον έβλαψα του ζητώ συγγνώμη»

Όλη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Λίγο πριν βγω στην εκπομπή στον Άλφα είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Αλικάκο. Τον κ. Αλικάκο (σ.σ.: μέλος της ερευνητικής ομάδας ″ellinika hoaxes″) και την δουλειά που κάνουν τους σέβομαι. Μου είπε διάφορα για τον κύριο Γιουρτζόγλου στη Ναυτιλιακή. Δεν έχω κανένα λόγο να πω δημοσίως ότι έκανα λάθος ως προς το ότι είναι στέλεχος του Σύριζα. Δεν είναι στέλεχος, ήταν ίσως οπαδός του την εποχή Σαμαρά/Βενιζέλου, αλλά αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα του και δεν θα δώσει και λογαριασμό σε κανέναν.

Εγώ δεν θα γίνω ποτέ Βαξεβάνης και δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου για πολιτικούς λόγους να βλάψω κάποιον. Αν και η άποψη ότι εκ παραδρομής ο κ. Βαξεβάνης τον απέκρυψε από την αρχική του ανάρτηση για την εταιρία, πράξη που ξεκίνησε όλη αυτή την ιστορία, δεν με πείθει, εν τούτοις δεν έχω κανέναν λόγο και καμμία επιθυμία να στοχοποιείται ένας άνθρωπος χωρίς να φταίει. Στο μέτρο που εγώ τον έβλαψα του ζητώ συγγνώμη.
Αντίπαλος μου είναι ο Βαξεβάνης και ο Σύριζα και όχι ένας πολίτης που ενεπλάκη σε αυτήν την ιστορία.»

Λίγο πριν βγω στην εκπομπή στον Άλφα είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Αλικάκο. Τον κ. Αλικάκο και την δουλειά που…

Gepostet von Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis am Montag, 18. September 2017

Τι λέει ο υπάλληλος της ναυτιλιακής εταιρείας

Την Κυριακή είχε προηγηθεί δήλωση του υπαλλήλου της ναυτιλιακής εταιρείας, του οποίου το όνομα ενεπλάκη στην όλη ιστορία.

Ο κύριος Γιουρτζόγλου μιλώντας στα ellinika hoaxes, διέψευδε κατηγορηματικά την καταγγελία του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ποτέ μου δεν έγραψα, όχι “χιλιάδες” όπως ισχυρίστηκε ο κ. Γεωργιάδης, αλλά ούτε ένα κείμενο που να εμπεριέχει την λέξη “Τσίπρας”, θετικό ή αρνητικό προς εκείνον» ανέφερε ο υπάλληλος στη δήλωσή του.

Όλη δήλωση του Μάνθου Γιουρτζόγλου στα ellinika hoaxes

«Αν και δεν νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ για τίποτα, ωστόσο μετά τον σάλο και τους ανυπόστατους ισχυρισμούς ότι είμαι στέλεχος ή μέλος του Σύριζα οφείλω να πω την αλήθεια μου.

Δεν είχα και δεν έχω οποιαδήποτε σχέση με κόμματα/οργανώσεις/συλλόγους. Ποτέ μου δεν έγραψα, όχι “χιλιάδες” όπως ισχυρίστηκε ο κ. Γεωργιάδης, αλλά ούτε ένα κείμενο που να εμπεριέχει την λέξη “Τσίπρας”, θετικό ή αρνητικό προς εκείνον. Δεν έχω κανέναν κομματικό φίλο πουθενά. Εργάζομαι ως απλός υπάλληλος στην συγκεκριμένη ναυτιλιακή εταιρία από τον Απρίλιο του 2012. Μετά από όσα έγιναν με το ναυάγιο και την οικονομική καταστροφή της εταιρίας δεν είμαι καθόλου βέβαιος για το μέλλον της, άρα και το δικό μου.

Στην Ertopen κάνω εκπομπή δυο φορές το μήνα με αποκλειστικό περιεχόμενο τη τζαζ μουσική που αγαπώ -εννοείται χωρίς αμοιβή και χωρίς την παραμικρή ανάμειξη με την πολιτική. Φιλοξενώ μουσικούς που παρουσιάζουν τη δουλειά τους.

Το γεγονός ότι ο κύριος Βαξεβάνης δεν έβαλε την φωτογραφία μου -δεν ξέρω για ποιο λόγο, τεχνικό ή άλλο- μου δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα και έγινε η αιτία να ζω έναν εφιάλτη. Νομίζω ότι βρίσκομαι σε όνειρο και κάποια στιγμή θα ξυπνήσω. Τι είχα να κρύψω; Τι έχω και κρύψω; Τον δημοσιογράφο αυτόν ούτε τον έχω δει, ούτε του έχω μιλήσει ποτέ. Ποιο το “ύποπτο” κίνητρό του λοιπόν να κρύψει την φωτογραφία μου; Γιατί να προστατέψει έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει και που δεν έχει την παραμικρή κομματική σχέση με οποιοδήποτε κόμμα; Γιατί να το κάνει;

Μπλέχτηκε το όνομά μου σε μια υπόθεση που τείνει να διαλύσει την προσωπική μου ζωή. Η μισή Ελλάδα με βρίζει χωρίς να γνωρίζει ποιος είμαι και τι κάνω. Ο απόλυτος παραλογισμός.

Αυτή είναι η αλήθεια μου και προκαλώ όχι μόνο τον κ. Γεωργιάδη, αλλά και κάθε καλόπιστο να ερευνήσει αν όσα λέω είναι αλήθεια. Δεν θέλω συγγνώμες. Μόνο να επιστρέψει η ζωή μου στην πρότερη γαλήνη της. Ευχαριστώ».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις