Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πετρελαιοκηλίδα: Καταγγελία ο Άδωνις, “πόλεμος” από ΣΥΡΙΖΑ!

ΣΥΡΙΖΑ
Φωτογραφίες από: Eurokinissi

– Άγρια κόντρα με αφορμή την πετρελαιοκηλίδα!
– Άδωνις Γεωργιάδης: “Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου”!
– “Δεν είναι μόνο ένας γραφικός ψεύτης, είναι προσωπική επιλογή του Μητσοτάκη” απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ!
– “Έσκασε η βόμβα του κ. Γεωργιάδη αλλά δεν μας σκότωσε” απάντησε νωρίτερα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κατά την διάρκεια άτυπου… debate
– Δείτε το βίντεο με την έντονη λογομαχία Γεωργιάδη – Κουρουμπλή σε τηλεοπτική εκπομπή

Μια καταγγελία στην οποία προέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης, ήταν η αφορμή για να (ανα)γεννηθεί η κόντρα! ΣΥΡΙΖΑ εναντίον αντιπροέδρου της ΝΔ με τις βαριές κουβέντες να πρωταγωνιστούν ξανά. Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην μεγάλης έκτασης ρύπανση του Σαρωνικού, μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ». Η πετρελαιοκηλίδα προκάλεσε εικόνες σαν κι αυτές…

πετρελαιοκηλίδα πετρελαιοκηλίδα Άδωνις Κουρουμπλής

…και σε αυτό ακριβώς το θέμα αφορούσε η καταγγελία του αντιπροέδρου της ΝΔ. Στα όσα προκάλεσαν την πετρελαιοκηλίδα.Μια καταγγελία που προκάλεσε την έκδοση μιας οργισμένης ανακοίνωσης από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

“Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στο πλοίο” καταγγέλει ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, συμμετείχε σε ένα… άτυπο debate με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή. Αυτό συνέβη το πρωί του Σαββάτου, 16.09.2017, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ. Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε ανοιχτά την κυβέρνηση ότι ήθελε να υποβαθμίσει το γεγονός του ναυαγίου και τη ρύπανση! Τόνισε μάλιστα, ότι στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου είναι ένα πρόσωπο, που είναι ένας από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα προσωπικά.

“Τι αποδεικνύεται στο διαδίκτυο. Στην ομάδα των διαχειριστών αυτού του πλοίου, υπάρχει κι ένα πρόσωπο. Αν θέλετε, το ονοματεπώνυμό του δεν θα το πω στον αέρα. Για λόγους ΕΣΡ. Αλλά αν θέλετε να το δώσω στην εκπομπή σας να το ψάξετε, πολύ ευχαρίστως. Αποτελεί από τους φανατικότερους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και του κυρίου Τσίπρα προσωπικά. Με χιλιάδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και του Κώστα Βαξεβάνη. Το πρόσωπο αυτό είναι κομβικό στη διαχείριση της εταιρείας“, τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Για να συνεχίσει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας: “Προφανώς όταν έγινε το ατύχημα. Όταν κατάλαβαν ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μέσα στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου, έσπευσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός. Να πουν ότι δεν τρέχει τίποτα. Έκαναν τον σταυρό τους να είναι τυχεροί και να μην υπάρξει τελικώς διαρροή. Η τύχη δεν τους έκανε το χατίρι, η ανικανότητά τους δεν τους άφησε να βάλουν τον φραγμό εκεί που έπρεπε. Αλλά έβαλαν έναν μικρό φραγμό για τα μάτια του κόσμου και τους έφυγε η πετρελαιοκηλίδα. Κοινώς, για πολιτικούς λόγους και από ανικανότητα τα έκαναν όλα θάλασσα. Γι’ αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε την παραίτηση του κ. Κουρουμπλή. Ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του τόσο αναντικατάστατο, τόσο κολλημένο με την καρέκλα, που γελάει σαν μην συμβαίνει τίποτα», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

“Γραφικός ψεύτης” απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ!

Η απάντηση από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος δεν άργησε. Σε μια ανακοίνωση 72 λέξεων “χώρεσαν”… αρκετές βαριές κουβέντες:

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο του εαυτό. Σε σημερινή του τηλεοπτική εμφάνιση στον ΣΚΑΪ έφτασε στο σημείο να πει ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην “ομάδα διαχείρισης” του πλοίου Αγία Ζώνη ΙΙ.  Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι μόνο ένας γραφικός ψεύτης, είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη. Τα όσα απίθανα εκστομίζει δεν βαραίνουν μόνο τον ίδιο, αλλά το σύνολο της αξιωματικής αντιπολίτευσης” ανέφερε η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ…

Ειρωνική απάντηση ο Κουρουμπλής!

«Έσκασε η βόμβα του κ. Γεωργιάδη αλλά δεν μας σκότωσε». Αυτό απάντησε νωρίτερα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής για την καταγγελία που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τότε του απάντησε: “Είστε χοντρόπετσοι γι’ αυτό κύριε Κουρουμπλή! Δεν σας πιάνει τίποτα όταν είναι για την καρέκλα σας“! Ο υπουργός Ναυτιλίας δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο ζήτημα… Στην συνέχεια επεσήμανε ότι το πρώτο σκάφος του λιμενικού έφτασε στο σημείο ένα τέταρτο μετά το σήμα SOS που εξέπεμψε το πλοίο.

Ο κ. Κουρουμπλής, είπε επίσης πως έχει υπόνοιες για το τι προκάλεσε το ναυάγιο τις οποίες έχει διαμηνύσει στον εισαγγελέα και στο πρωθυπουργό, προσθέτοντας πως διεξάγεται έρευνα προς όλες τις κατευθύνσεις για να βρεθούν τα αίτια.

Δείτε το βίντεο με την κόντρα που είχαν Άδωνις Γεωργιάδης και Παναγιώτης Κουρουμπλής

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις