Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Άδωνις για Novartis: Τα έχει οργανώσει όλα ο Τσίπρας με όργανο τον Παπαγγελόπουλο

Άδωνις για Novartis: Τα έχει οργανώσει όλα ο Τσίπρας με όργανο τον Παπαγγελόπουλο

Για κατασκευασμένες κατηγορίες από τον ίδιο τον Τσίπρα έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή “Live News” με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο κανάλι “E”.

Μάλιστα ανέφερε πως στην δικογραφία της Novartis, οι μάρτυρες δεν καταθέτουν συγκεκριμένα στοιχεία για τα πολιτικά πρόσωπα αναφέρονται σε αυτήν, και πως θα αποδειχτεί πως οι κατηγορίες είναι ανυπόστατες.

“Έκανα τη δουλειά των τηλεπωλήσεων και των μαθημάτων των Αρχαίων Ελληνικών 15 χρόνια πριν. Κάνω αυτή τη δουλειά από το 1999. Είναι δυνατόν να κάνω αυτή τη δουλειά από το 1999 στη τηλεόραση και εκεί να ξεπλένω τα χρήματα της Novartis ή έκανα ξέπλυμα χρήματος από το 1999 μέχρι το 2013 που έγινα υπουργός, που τα περισσότερα χρόνια δεν ήμουν βουλευτής; Ο ισχυρισμός του πρώτου μάρτυρα είναι ότι πιθανολογεί πως παίρνω λεφτά και ότι τα ξεπλένω μέσα από τις τηλεπωλήσεις και τα μαθήματα αρχαίων ελληνικών. Οι τζίροι των εταιρειών μου είναι πολύ μειωμένοι από τότε που έγινα υπουργός σε σχέση με πριν.

“Όλα τα έχει οργανώσει προσωπικά ο Τσίπρας με όργανο τον Παπαγγελόπουλο” τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό “ψεύτη” και “υποκριτή”. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι: “Τον Φρουζή τον έχω δει πολλές φορές ως Πρόεδρο του ΣΦΕΕ. Ποτέ δεν υπονόησε να μου δώσει λεφτά. Αν το είχε υπονοήσει θα τον είχα πετάξει από το γραφείο μου με τις κλωτσιές”.

“Ντρέπομαι που ο πρωθυπουργός επέλεξε τον δρόμο της λάσπης, είπε χαρακτηριστικά”.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στον Παύλο Πολάκη, για τις δηλώσεις του ότι “έκανε τους μάρτυρες να κελαηδήσουν”, αναφέροντας ότι στην ουσία ομολογεί την ανάμιξή του στην υπόθεση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις