Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Άδωνις: Ο ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει τους συμβασιούχους – Θα απολυθούν από τα δικαστήρια [vid]

Άδωνις: Ο ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει τους συμβασιούχους – Θα απολυθούν από τα δικαστήρια [vid]

Οι συμβασιούχοι που προσελήφθησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ θα απολυθούν από τα δικαστήρια, εκτίμησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στους Αταίριαστους του ΣΚΑΙ.

“Το όργιο των προσλήψεων που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την περίοδο δεν έχει προηγούμενο. Εγώ ξέρετε διατείνομαι ότι ο κύριος Τσίπρας που βγει ως το νέο, πίσω από αυτό το φρέσκο προσωπάκι το συμπαθητικό που έχει, είναι το πιο αποκρουστικό πρόσωπο της παλιάς Ελλάδας… Ο πιο Μαυρογυαλούρος. Όλα τα στραβά της μεταπολίτευσης έχουν βρει καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα”, είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Για τους συμβασιούχους ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε συγκεκριμένα:

“Τι κάνουν τώρα; Πάνε και νομιμοποιούν τους συμβασιούχους. Το κάνουν κατά παράβαση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας που επιβάλλει να γίνει διαγωνισμός, το κάνουν κατά παράβαση του Ελληνικού Συντάγματος, το κάνουν κατά παράβαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το κάνουν μόνο για να πάρουν τις ψήφους αυτών των ανθρώπων, κοροϊδεύοντας τους, γιατί όταν αρχίσουν τα δικαστήρια οι άνθρωποι αυτοί θα χάνουν τις θέσεις τους, όσους νόμους κι αν ψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πάγιες ανάγκες καλύπτονται βάσει της Ευρωπαϊκής οδηγίας του ’14, μέσω διαγωνισμών. Αν δεν γίνει διαγωνισμός δεν μπορεί να γίνει πρόσληψη.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν αυτό συνεπάγεται πως τους ανθρώπους αυτούς θα τους απολύσει η Νέα Δημοκρατία, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε:

“Δεν θα τους απολύσει η Νέα Δημοκρατία. Θα τους απολύσουν τα δικαστήρια. Αφού τους κοροϊδεύουν τους ανθρώπους”.

Κάποιος όμως πρέπει να κάνει προσφυγή για να γίνει δικαστήριο σχολίασε ο δημοσιογράφος.

“Μα θα προσφύγουν όλοι οι άλλοι που δεν μπήκαν” είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Αν γίνει διαγωνισμός δεν θα βάλει τα ρουσφέτια του. Θα μπουν άνθρωποι με προσόντα”, κατέληξε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε