Πολιτική

Άδωνις προς γιατρούς ΕΟΠΥΥ: Δε συνομιλώ με απεργούς! Ξεκινά η κινητικότητα

Ο κύβος ερίφθη. Τα επόμενα 24ωρα ξεκινά η κινητικότητα όλων των εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ.Τι δήλωσε σήμερα ο Άδωνις που δέχθηκε τα εύσημα του Ράιχενμπαχ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αποφασισμένος να προχωρήσει στην κινητικότητα των 10.000 εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ φέρεται αποφασισμένος  να προχωρήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης παρά το γεγονός ότι οι γιατροί του Οργανισμού βρίσκονται σε πολυήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Κατά την διάρκεια ομιλίας του στο συνέδριο που πραγματοποιείται σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής με θέμα: “Διάσκεψη υψηλού επιπέδου για τις ελληνικές μεταρρυθμίσεις στο τομέα  της υγείας: Βελτιώνοντας την Υγεία των Πολιτών” ο υπουργός υγείας απέστειλε νέο τηλεγράφημα προς τους γιατρούς  του ΕΟΠΥΥ ενώ εμφανίσθηκε αποφασισμένος να προχωρήσει την κινητικότητα χωρίς αυτούς.

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: Αξιωματική αντιπολίτευση γίνεται ένα κόμμα όταν έρχεται δεύτερο στις βουλευτικές εκλογές
«Όποιος ισχυρίζεται από οποιοδήποτε κόμμα ότι μπορεί να πατήσει ένα κουμπί και να εξαφανίσει ή να μειώσει ως διά μαγείας την ακρίβεια, απλά κοροϊδεύει τον κόσμο»
Ο Παύλος Μαρινάκης
ΕΛΑΣ κατά Πιερρακάκη: «Η Ελλάδα της Δεξιάς “προεδρεύει” σήμερα στην Ευρώπη στους χαμηλούς μισθούς»
To κόμμα Τσίπρα υπενθυμίζει τη διαδρομή του ΥΠΟΙΚ από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ και κάνοντας λόγο για μεταπήδηση στη «χρυσή παρέα» του Κυριάκου Μητσοτάκη
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 8
Ζαχαριάδης μετά την αντικατάστασή του: «Θα συνεχίσω να εργάζομαι για έναν ισχυρό προοδευτικό πόλο»
Ο απερχόμενος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «νέα δεδομένα» μετά την ίδρυση της ΕΛΑΣ - Στη θέση του ο Χρήστος Γιαννούλης, μετά τις αλλαγές που ανακοίνωσε ο Σωκράτης Φάμελλος
Κώστας Ζαχαριάδης