Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Άδωνις σε Κοντονή: Προστατεύστε τους δικαστές από τον Πολάκη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Να κάνει… συστάσεις στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, για τις επιθέσεις που κάνει στους δικαστικούς λειτουργούς, ζητάει μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, κατέθεσε ερώτηση στον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, αναφορικά με τις συνεχείς επιθέσεις του κ. Παύλου Πολάκη προς την Ελληνική Δικαιοσύνη για την ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος.

Ο γαλάζιος βουλευτής στην ερώτησή του επισημαίνει ότι ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης έχει εντάξει στην καθημερινή πολιτική ρητορική του τη συστηματική προσπάθεια αμφισβήτησης του θεσμικού ρόλου της Ελληνικής Δικαιοσύνης, μέσω φραστικών επιθέσεων και αστήρικτων καταγγελιών, συχνά προβαίνοντας και σε ονομαστική στοχοποίηση Δικαστών και Εισαγγελέων.

Και ερωτά τον αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή ποια είναι η δική του θέση αναφορικά με την άποψη του κ. Πολάκη περί ύπαρξης παραδικαστικού κυκλώματος στην Ελλάδα καθώς και αν προτίθεται να λάβει μέτρα για την προστασία της Ελληνικής Δικαιοσύνηςαπό τις αήθεις επιθέσεις του κ. Παύλου Πολάκη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε