Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Άφαντος ο υπουργός με το εκατομμύριο – Ο Φλαμπουράρης “ομολόγησε” πως είναι ο υπουργός με τις μετοχές

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης δήλωσε ότι είναι εκείνος ο υπουργός με το ένα από τα προβληματικά πόθεν έσχες καθώς δεν είχε δηλώσει την πώληση μετοχών της τεχνικής εταιρείας που είχε δημιουργήσει. Ωστόσο το Μαξίμου και ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε πλήρη αμηχανία καθώς ο δεύτερος υπουργός ο οποίος φέρεται να “εξαφάνισε” ένα εκατομμύριο ευρώ από τα έσοδά του μη δηλώνοντας τα χρήματα αυτά στο πόθεν έσχες του παραμένει άφαντος.

Η ονοματολογία δίνει και παίρνει με τους περισσότερους να φωτογραφίζουν έναν συγκεκριμένο υπουργό της κυβέρνησης. Ο υπουργός αυτός λοιπόν επί τρία χρόνια αρνούνταν να περάσει στο πόθεν έσχες του ένα εκατομμύριο ευρώ, το έκανε μόλις πριν τις εκλογές, πιθανότατα μετά τον εντοπισμό του από τις υπηρεσίες της Βουλής και το ερώτημα είναι γιατί. Επιπλέον τίθεται το ερώτημα γιατί δεν βγαίνει ο ίδιος να το δηλώσει και να παραδεχθεί το λάθος του ειδικά από τη στιγμή που θεωρείται πλέον θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η δημοσιοποίηση του ονόματος…
Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν όσο δεν υπάρχουν απαντήσεις στα ερωτήματα και κάποιοι φωτογραφίζοντας μάλιστα υπουργό με σχέση με το οικονομικό επιτελείο λένε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντιμετωπίσει σοβαρό ηθικό ζήτημα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε