Πολιτική

Αφροδίτη Λατινοπούλου για Βελόπουλο: Δεν τον αναγνωρίζω ως άνθρωπο, είναι ένα δίποδο

«Εκπροσωπείς ανθρώπους, δεν είσαι ένας απλός που κυκλοφορείς στον δρόμο και μπορείς να λες ό,τι σου κατέβει εκείνη την ώρα στο κεφάλι. Να εύχεσαι θάνατο σε παιδιά;»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, δεν έκρυψε ούτε στιγμή την αντιπάθειά της προς το πρόσωπο του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (09.04.2025) καλεσμένη στην εκπομπή «Πίσω από τις Γραμμές» του Action24, και είχε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα κατά του Κυριάκου Βελόπουλου, με αφορμή τα απαράδεκτα σχόλια του ίδιου για το δυστύχημα των Τεμπών, τα οποία στη συνέχεια ανακάλεσε.

«Είναι η λυπηρή αλήθεια ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης πάτησαν πάνω στις 57 ψυχές των Τεμπών, κυρίως το καπηλεύτηκαν και το εργαλειοποίησαν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Πατούσαν ακόμα επί εποχής Τσίπρα στα κύματα οργής και είδατε ποιες είναι οι συνέπειες που πληρώνει μέχρι σήμερα η χώρα μας», είπε αρχικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Ένας πολιτικός αρχηγός ονόματι Βελόπουλος – και σας παρακαλώ πολύ μετά από αυτό δεν θα ‘θελα ποτέ ξανά το όνομά μου να μπει δίπλα στο δικό του – βγαίνει και λέει “εύχομαι θάνατο στα παιδιά ανθρώπων που εργάζονται σε Μέσα που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία”, αυτός παύει για μένα να είναι άνθρωπος. Δεν τον αναγνωρίζω ως άνθρωπο, είναι ένα δίποδο! Εδώ μιλάμε για διαφορά ήθους», σχολίασε η πρόεδρος τoυ κόμματος Φωνή Λογικής.

«Εκπροσωπείς ανθρώπους, δεν είσαι ένας απλός που κυκλοφορείς στον δρόμο και μπορείς να λες ό,τι σου κατέβει εκείνη την ώρα στο κεφάλι. Να εύχεσαι θάνατο σε παιδιά; Δεν έχει ειπωθεί ποτέ ξανά τέτοιο πράγμα από πολιτικό πρόσωπο. Έχει τελειώσει ως άνθρωπος για μένα!», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού για την αποχώρηση του Κοκοτσάκη: «Η Ελπίδα για τη Δημοκρατία ανήκει σε κάθε πολίτη – Αναρτήθηκε η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος»
«Οι αιτιάσεις είναι γενικές, ξεκάθαρα πρόωρες και άδικες, χωρίς ένα συγκεκριμένο γεγονός να τις στηρίζει, και διατυπώνονται τη στιγμή ακριβώς που καλούμε ολόκληρη την κοινωνία να συμμετέχει», ήταν το μήνυμα της Μαρίας Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Ανδρουλάκης: Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ισχυρό κόμμα στις εκλογές και έχουμε πολιτική εικόνα Μητσοτάκη – Τσίπρα, θα μπούμε στη μηχανή του χρόνου
«Αν είχα κάνει στη χώρα, στους θεσμούς, στην οικονομία και στην κοινωνία, ό,τι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, θα είχα εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο»
Νίκος Ανδρουλάκης 5
Όσα έγιναν στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Καλέντζι για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου
Ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη, παρεμβάσεις του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Σκανδαλίδη, καθώς και προβολή αφιερωματικού βίντεο στη μνήμη του ιδρυτή του κόμματος
Ανδρέας Παπανδρέου