Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Αγία Βαρβάρα: Λάμπρος Μίχος με Νίκο Βουρλιώτη και Χρήστο Πατσατζόγλου για νίκη από την πρώτη Κυριακή

Αγία Βαρβάρα: Λάμπρος Μίχος με Νίκο Βουρλιώτη και Χρήστο Πατσατζόγλου για νίκη από την πρώτη Κυριακή

Με σύνθημα “Πρώτη ξανά” ο πρώην δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας και πρώην βουλευτής Β’ Αθηνών, Λάμπρος Μίχος, επανέρχεται στο προσκήνιο και βάζει στόχο τη νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου από την πρώτη Κυριακή. Νίκος Βουρλιώτης και Χρήστος Πατσατζόγλου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Αγία Βαρβάρα Πρώτη ξανά”.

Ο επί τέσσερις τετραετίες δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρος Μίχος, επανέρχεται στο προσκήνιο, καθώς ανακοίνωσε επίσημα τη συμμετοχή του στις εκλογές του Μαϊου 2019.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Λάμπρου Μϊχου, όπως άλλωστε αναμενόταν, ταρακούνησε τα λιμνάζοντα -αυτοδιοικητικά- ύδατα. Το απόγευμα της Κυριακής 20 Ιανουαρίου, μάλιστα, σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Δημοτικό κινηματοθέατρο “Γιάννης Ρίτσος” στην Αγία Βαρβάρα, έγινε η παρουσίαση του οράματός του για την Αγία Βαρβάρα της νέας εποχής.

Εκατοντάδες ψηφοφόροι, υποστηρικτές και φίλοι του συνδυασμού γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο, και με την παρουσία τους έδωσαν υψηλά ποσοστά στην… πρόθεση ψήφου, και προβάδισμα νίκης από την πρώτη Κυριακή.

Από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος του Λάμπρου Μίχου για την Αγία Βαρβάρα της νέας εποχής, είναι η αξιοποίηση και λειτουργία του δημοτικού αναψυκτηρίου “Πάνθεον”, και η μετατροπή του χώρου της ΒΙΟΧΡΩΜ σε κέντρο Πολιτισμού και Τέχνης κάνοντας και πάλι την Αγία Βαρβάρα σημείο αναφοράς για όλη την χώρα. Πρόκειται για έργα, που αν τύχουν ανάλογης χρηματοδότησης, μπορούν να αλλάξουν ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι κατά την περίοδο δημαρχίας του Λάμπρου Μίχου, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας ήταν ο πρώτος σε απορροφητικότητα κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στο τέλος της παρουσίασης του προγράμματος, ο Λάμπρος Μίχος παρουσίασε και τους υποψήφιους του συνδυασμού του. Δύο προβεβλημένα μέλη της τοπικής κοινωνίας, ο ιδιαίτερα δημοφιλής στην νεολαία, τραγουδιστής Νίκος (Nivo) Βουρλιώτης, και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και 45 φορές διεθνής με την Εθνική Ομάδα, Χρήστιος Πατσατζόγλου, πλαισιώνουν τον συνδυασμό “Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά”, στο πλευρό νέων ανθρώπων, εργατών, υπαλλήλων και επιστημόνων με όραμα για την περιοχή τους, και επαγγελματιών από όλους σχεδόν τους τομείς της επιχειρηματικότητας. Νίκος Βουρλιώτης, Χρήστος Πατσατζόγλου, και όλοι οι συνυποψήφιοί τους καταχειρκροτήθηκαν από το κοινό, και παρέμειναν στο χώρο και μετά το πέρας της παρουσίασης του συνδυασμού και συζήτησαν με τους παρεβρισκόμενους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, μάλιστα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει στην ομιλία του και την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας για την στήριξή της στον αγώνα του, μετά μάλιστα και από την προτροπή του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, “να στηριχθούν οι καλύτεροι στους Δήμους”, προαναγγέλλοντας μάλιστα και κάτι εξαιρετικά καινοτόμογια την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Την συμμετοχή όλων των δημοτών στις αποφάσεις του Δήμου, μέσω ψηφοφοριών.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις