Πολιτική

Αγωγή σε Μητσοτάκη θα καταθέσει η Μεγαλοοικονόμου για τα “μάτια” του Τσίπρα – video

Ο Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου θα καταθέσει αγωγή κατά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη για τα όσα είπε περί ανταλλαγής των συντάξεων με τη Μακεδονία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο λόγος που ωθεί την κ. Μεγαλοοικονόμου σε αυτή την κίνηση είναι οι δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ πως ο Αλέξης Τσίπρας αντάλλαξε την μη περικοπή των συντάξεων με το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας και τη συμφωνία των Πρεσπών.

“την ερχόμενη εβδομάδα καταθέσω αγωγή κατά του προέδρου της αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, διότι στη συνέντευξη που έδωσε είπε πως έγινε συμφωνία για να δώσουμε τη Μακεδονία έναντι των συντάξεων. Είναι πολύ σοβαρό αυτό που είπε, με προσβάλλει ως μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου” είπε χαρακτηριστικά η κ. Μεγαλοοικονοόμου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και τον κάλεσε να φέρει τα στοιχεία που αποδεικνύουν κάτι τέτοιο.

Όσο για το αν θα είναι υποψήφια στις εκλογές αποκάλυψε πως θα είναι στη Β’ Πειραιά και πως αν αποφασίσει ο πρωθυπουργός να τη συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο θα το δεχθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε έναν αβέβαιο κόσμο η Ελλάδα πρέπει να είναι παρούσα με συμμαχίες και με σχέδιο, προτεραιότητά μας το κόστος ζωής
«Με την Τουρκία, είναι αναγκαίο να έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας, όμως ο ουσιαστικός διάλογος όμως δεν μπορεί να συνυπάρχει με μονομερείς ενέργειες που παραβιάζουν τη διεθνή νομιμότητα»
Κυριάκος Μητσοτάκης 108
Η επόμενη μέρα στην ΕΛΑΣ: Από την οργανωτική συγκρότηση στην «πολιτική κατάληψη» της περιφέρειας
Το επιτελείο Τσίπρα περνά από τη φάση της ίδρυσης στη φάση της εξάπλωσης - Το στοίχημα των 59 περιφερειών, οι περιοδείες και η προσπάθεια να αποκτήσει το νέο κόμμα πραγματικές ρίζες στην κοινωνία
Αλέξης Τσίπρας 16