Πολιτική

Άγρια κόντρα για την… “Ψωροκώσταινα”! Τσακωμός με Κούλογλου, πέταξε το μικρόφωνο ο Κικίλιας [vid]

Μια ατάκα από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου περί "ιδεολογίας Ψωροκώσταινας" προκάλεσε την… έκρηξη on air από τον τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ. Ο Βασίλης Κικίλιας τον κάλεσε να το πάρει πίσω και όταν δεν το έκανε, πέταξε το μικρόφωνο κι έφυγε!

Όλα έγιναν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, καλεσμένοι ο Στέλιος Κούλογλου, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Γιάννης Κουτσούκος από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και ο Κωνσταντίνος Κατσίκης από τους ΑΝΕΛ.

Η φράση που έβαλε φωτιά στο πάνελ ήταν η εξής: «Το θέμα είναι ότι πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή την ιδεολογία ότι βράζουμε στο ζούμι μας. Και αυτή την ιδεολογία της Ψωροκώσταινας, ότι καλά τα Σπόπια θα μας πάρουν τη Θεσσαλονίκη», είπε ο Στέλιος Κούλογλου.

Κικίλιας μαινόμενος

Την ώρα που ο Στέλιος Κούλογλου εγκαλούσε τον Γιάννη Κουτσούκο για τη στάση του ΠΑΣΟΚ, παρά το γεγονός πως σύσσωμη η σοσιαλιστική ηγεσία έχει αναγνωρίσει τη συμφωνία, ο Βασίλης Κικίλιας παρενέβη.

Όπως είπε, του είχαν στείλει μηνύματα για την ατάκα του Στέλιου Κούλογλου. «Επειδή μου στέλνουν μηνύματα, είπατε την Ελλάδα Ψωροκώσταινα;», είπε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Είπα για την ιδεολογία της Ψωροκώσταινα» του απάντησε εκείνος.

Κικίλιας Κούλογλου Ψαροκώσταινα

«Θέλετε να το πάρετε πίσω;» συνέχισε ο Βασίλης Κικίλιας. «Όχι, η Ιδεολογία της Ψωροκώσταινας είναι βιβλίο» συνέχισε ο Στ. Κούλογλου. «Κύριε Παπαδάκη, αν ο κ. Κούλογλου δεν πάρει πίσω ότι είπε την Ελλάδα Ψωροκώσταινα, εγώ αποχωρώ. Την Ελλάδα Ψωροκώσταινα; Αυτά έχουν να μπουν οι Έλληνες ευρωβουλευτές; Εκεί έχετε φτάσει; Θα το πάρετε πίσω; Θα πάρετε πίσω ότι είπατε την Ελλάδα Ψωροκώσταινα; Αυτό είναι η Ελλάδα για έναν Έλληνα ευρωβουλευτή; Αλήθεια μου λέτε;» επέμεινε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ.

Αλλά ο Στέλιος Κούλογλου ήταν ανένδοτος. «Προφανώς ούτε αυτοί που σας γράφουν τα μηνύματα ούτε εσείς έχετε διαβάσει ένα βιβλίο ιστορίας. Διότι θα ξέρατε ότι η ιδεολογία της Ψωροκώσταινα είναι ένα θέμα που συζητιέται συνέχεια στην ελληνική ιστορία».

Πριν καν τελειώσει την απάντησή του, όμως, ο Βασίλης Κικίλιας πέταξε το μικρόφωνό του και αποχώρησε από την εκπομπή.

Δείτε όλα όσα έγιναν

Διακοπή για… διαφημίσεις

Μόλις ο Βασίλης Κικίλιας πέταξε εκνευρισμένος το μικρόφωνό του στο τραπέζι και σηκώθηκε από τη θέση του, ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε διαφημίσεις. Ήλπιζε πως θα ηρεμούσαν τα πνεύματα. Φευ. Ο Βασίλης Κικίλιας δεν επέστρεψε στο πάνελ.

Και όταν ρωτήθηκε σχετικά ο Στέλιος Κούλογλου, η απάντηση ήταν πως ο κ. Κικίλιας αποχώρησε διότι δεν είχε κανένα σοβαρό επιχείρημα για να απαντήσει στα όσα έλεγε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιχμές για φωτογραφική διάταξη στην διαμάχη της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Μίνω Μάτσα για την επιμέλεια των παιδιών τους
Η υπουργός Τουρισμού ήταν η πρώτη που έκανε χρήση της διάταξης η οποία είχε ενταχθεί στο νομοσχέδιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι απαντούν Μαρινάκης και Φλωρίδης
Όλγα Κεφαλογιάννη στη Βουλή
Κοινή γραμμή των «27» της ΕΕ απέναντι στον Τραμπ: Οι θέσεις της Αθήνας για το «Συμβούλιο Ειρήνης» και τη Γροιλανδία και ο παράγοντας Τουρκία
Στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε την ανάγκη οι σχέσεις ΕΕ - ΗΠΑ να διατηρηθούν σε «λειτουργικό» επίπεδο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης στο Euronews: Η Ευρώπη πρέπει να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της – Οι διατλαντικές σχέσεις γίνονται περίπλοκες
«Η συναίνεση είναι ότι αυτό που ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ υπερβαίνει κατά πολύ την εντολή του του ΣΑ του ΟΗΕ. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό οι ΗΠΑ να συμμετέχουν στην ανοικοδόμηση της Γάζας»
O Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Τραμπ: «Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους» – «Μόνο η Δανία και η Γροιλανδία αποφασίζουν για την τύχη τους»
«Η ανάγκη η Ευρώπη να επενδύσει στη στρατηγική της αυτονομία έχει γίνει πια κοινός τόπος», ενώ τόνισε ότι αυτή περνά τόσο από την άμυνα όσο και από την ανταγωνιστικότητα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 34
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 16 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Στο 50% η δημοτικότητα της Καρυστιανού 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει πρώτος σε καταλληλότητα για πρωθυπουργός - Πως βλέπουν οι πολίτες νέα κόμματα από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Αντώνη Σαμαρά - Η οικονομία παραμένει το μεγαλύτερο πρόβλημα
Η Μαρία Καρυστιανού 148