Πολιτική

Άγρια κόντρα της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στην Θεσσαλονίκη! Η υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου επιτέθηκε προσωπικά στον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, Μιχάλη Ζορπίδη για το θέμα του ταξιδιού του πρωθυπουργού στα Σκόπια. Εκείνος της απάντησε στο ίδιο ύφος και η ένταση έχει χτυπήσει κόκκινο.

Πρώτα, η Ελευθερία Χατζηγεωργίου μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 102 της ΕΡΤ, χαρακτήρισε υποκριτική τη στάση του Μιχάλη Ζορπίδη σε ότι αφορά την επιχειρηματική αποστολή στα Σκόπια, τη στιγμή που όπως τόνισε δραστηριοποιείται στη γειτονική χώρα. Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά «πρόκειται για πατριδοκαπηλία και όχι πατριωτισμό τόνισε» και τον χαρακτήρισε και ως «αντιδήμαρχο του Παπαγεωργόπουλου».

Ο Μιχάλης Ζορπίδης σήκωσε το γάντι και απάντησε στην Ελευθερία Χατζηγεωργίου ως εξής: «Με έκπληξη είδα ότι η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης αναφέρθηκε στο πρόσωπο μου, σε δηλώσεις της. Ειλικρινά απορώ γιατί επέλεξε μία υπουργός, απαντώντας στη θέση ενός συλλογικού οργάνου, με αιρετή διοίκηση να κάνει προσωπικές επιθέσεις και μάλιστα αγενείς. Νομίζω ότι τα πολιτικά πρόσωπα οφείλουν να σέβονται τις απόψεις των φορέων της κοινωνίας μας, ακόμη κι αν διαφωνούν μαζί τους».

[read4more]

Και συνέχισε: «Νομίζω ακόμη ότι είναι καλύτερες οι επί της ουσίας απαντήσεις από τις προσωπικές επιθέσεις. Ανταπαντώ λοιπόν ότι η απόφαση του ΕΕΘ είναι συλλογική και όχι προσωπική μου. Η διοίκηση έκρινε και αποφάσισε. Επ’ αυτού ας σχολιάσει η κυβέρνηση. Κι ας αφήσει τις προσωπικές αιχμές, που είναι και άστοχες. Δεν είναι δουλειά της να επιτίθεται στους αιρετούς. Ως πρόεδρος του μεγαλύτερου εκτός Αθηνών, Επιμελητηρίου της χώρας, ως άνθρωπος που μοχθεί στην αγορά επί 40 χρόνια, ως παλιός αντιδήμαρχος, ως επί δεκαετίες συνδικαλιστής και ως ενεργός πολίτης με αγώνες και προσφορά, πορεία για την οποία είμαι υπερήφανος, θλίβομαι μπροστά σε τέτοιες συμπεριφορές. Που προέρχονται μάλιστα από άτομα που δεν έχουν κάποια δράση να παρουσιάσουν, εκτός από τα κομματικά τους ένσημα». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Ημίμετρα και προεκλογικά μέτρα οι εξαγγελίες της κυβέρνησης – «Με την πλάτη στον τοίχο η ΝΔ»
Επίσης σχολίαζαν τις αναρτήσεις της Ομάδας Αλήθειας αργά χθες το βράδυ, στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, σημειώνοντας ότι το μόνο που καταφέρνουν να κάνουν είναι διαφήμιση στον Νίκο Ανδρουλάκη
Νίκος Ανδρουλάκης
Ευρωπαϊκό Plan B κατά της ακρίβειας ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κύπρο – Στα 800 εκατ. ευρώ τα μέτρα στήριξης από την αρχή του πολέμου
«Η Ελλάδα τα πηγαίνει καλύτερα από άλλες χώρες της Ευρώπης, αλλά καμία χώρα δεν μπορεί να θεωρείται θωρακισμένη απέναντι σε ένα σοκ τέτοιου μεγέθους»
O Κυριάκος Μητσοτάκης