Πολιτική

Άγρια κόντρα Τζάκρη – Ραγκούση: «Να μιλά αυτός για bullying με ξεπερνά» – «Την καλώ να πει δημόσια τι εννοεί»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Γιάννη Ραγκούση και στη Θεοδώρα Τζάκρη στη «σκιά» των καταγγελιών για bullying του Στέφανου Κασσελάκη σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τον χορό έσυρε πρώτη η Κατερίνα Νοτοπούλου και τη συνέχεια έδωσε ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος κατήγγειλε δημόσια ότι γυναίκα ανώτατο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τα κλάματα σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, επειδή υπέστη bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη. Σχολιάζοντας με τη σειρά της η Θεοδώρα Τζάκρη άφησε αιχμές.

«Το να μιλάει ο κ. Ραγκούσης για bullying με ξεπερνά, ξέρει αυτός», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση της κυρίας Τζάκρη σε σχετκή ερώτηση.

Μάλιστα, κατά την ίδια, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυτός που υφίσταται bullying: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο από να σου πουν φύγε και μην εκλεγείς ξανά», είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης (19.09.24).

 

«Από πότε η πολιτική παρότρυνση σε εκλεγμένη βουλευτή σημαίνει bullying; Γιατί έχουμε χάσει το νόημα των λέξεων», διερωτήθηκε η κυρία Τζάκρη, σχολιάζοντας τις καταγγελίες της κυρίας Νοτοπούλου.

Την ώρα που η κυρία Τζάκρη άφηνε… «σκιές» για τον κ. Ραγκούση, ο τελευταίος ήταν καλεσμένος στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

«Τέτοια λάσπη σε όλη μου τη ζωή δεν την έχω “φάει”. Δεν έχω δεχθεί ποτέ τέτοια λάσπη και δεν θα το επιτρέψω, θα την επιστρέψω και θα φροντίσω να τιμωρηθεί σε όλα τα επίπεδα», απάντησε ο ίδιος κληθείς να σχολιάσει τα λεγόμενα της κυρίας Τζάκρη.

 

Και πρόσθεσε: «Απλά και νηφάλια, την καλώ να πει δημόσια τι εννοεί. Δεν υπάρχει τέτοιος ισχυρισμός και δεν θα μπορέσει να πει τίποτα. Αυτή την λάσπη της κυρίας Τζάκρη και το γεγονός ότι διανοήθηκε να εκτοξεύσει εναντίον μου τέτοια συκοφαντία, όχι θα την επιστρέψω, αλλά θα φροντίσω να τιμωρηθεί».

Το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι άκρως εκρηκτικό κι αναμένεται να ενταθεί περαιτέρω, καθώς από μέρα σε μέρα ο Στέφανος Κασσελάκης θα ανακοινώσει την εκ νέου υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το άδειο δωμάτιο
«Όπως στην Τέμπη, έτσι και παντού, η απαίτηση για απόδοση πραγματικών, ποινικών και πολιτικών ευθυνών είναι μη διαπραγματευτική», το μήνυμα της προέδρου της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Μαρία Καρυστιανού
Στην ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: «Διέξοδος και ελπίδα για τον προοδευτικό κόσμο»
Η πρώην υπουργός συνδέει την απόφασή της με τη συνέπεια στις ιδέες, τις αξίες και τις αρχές που, όπως επισημαίνει, έχει υπηρετήσει κατά τη διάρκεια της πολιτικής της διαδρομής
Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου 11
Μετωπική Γεωργιάδη με Ανδρουλάκη: «Η μικρόψυχη αντιπολίτευση δεν θα σας κάνει πρωθυπουργό» – «Θα τα ακούτε, θέλετε ή όχι»
Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους για το ΕΣΥ, το τουρκολιβυκό μνημόνιο και την απαγόρευση των social media στους ανηλίκους - Οι αιχμές για τον Κασιδιάρη και η αναφορά στη δημοσκόπηση
Ανδρουλάκης και Γεωργιάδης
Άγρια κόντρα Γεωργιάδη και Πολάκη: «Κατσαπλιάς» και «αγράμματος» – «Δεν συγκρίνονται τα πτυχία μας»
Σε υψηλούς τόνους η σύγκρουση στη Βουλή με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Υγείας σε ιδιωτική κλινική και τις καταγγελίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για πλασμαφαίρεση
Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης
Παρέμβαση Μητσοτάκη στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για το τουρκολυβικό μνημόνιο: Είναι παράνομο, είναι αυθαίρετο και αντιβαίνει στη γεωγραφία την ίδια
«Η γεωγραφία δεν μπορεί να ξαναγραφτεί. Και τα κυριαρχικά δικαιώματα δεν μπορούν να διαγραφούν με το να χαράσσονται αυθαίρετες γραμμές σε έναν χάρτη»
ΟΗΕ
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
209