Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Άγριος καβγάς κυβέρνησης – ΝΔ για το Σκοπιανό: «Οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν» – «Σοβαρευτείτε»

Άγριος καβγάς κυβέρνησης – ΝΔ για το Σκοπιανό: «Οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν» – «Σοβαρευτείτε»

Νέος πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας τα ΝΕΑ για το Σκοπιανό.

Όλα ξεκίνησαν όταν με αφορμή πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» σχετικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Το πρωτοσέλιδο έκανε λόγο για «συναλλαγή» του Βερολίνου με τον Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με τις συντάξεις και το Σκοπιανό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα η υπόσχεση της Γερμανίας προβλέπει αναβολή στις περικοπές συντάξεων με αντάλλαγμα την επίλυση του ονοματολογικού της πΓΔΜ.

Σπυράκη: Υπάρχει μυστική διαπραγμάτευση; Οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν

Η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη δήλωσε πως η κυβέρνηση οφείλει να πει την αλήθεια στους Έλληνες.

«Διαπραγματεύεται μυστικά λύση στο σκοπιανό για να λάβει ως αντάλλαγμα εξάμηνη αναβολή της περικοπής των συντάξεων, μιας υποχρέωσης που η ίδια ανέλαβε με την ανερμάτιστη πολιτική της;» δήλωσε η Μαρία Σπυράκη.

Και συμπλήρωσε: «Ναι ή όχι; Οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν».

Μαξίμου: Και εις ανώτερα

«Θα ήταν ανάξιο σχολιασμού ένα από τα δεκάδες, καθημερινά άθλια δημοσιεύματα των εφημερίδων του υπό δίωξη για εμπορία ναρκωτικών και μεγαλοεκδότη, κ. Μαρινάκη, εάν δεν το υιοθετούσε με την ανακοίνωσή της η κα Σπυράκη» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, οι οποίες σημειώνουν:

«Αγαστή συνεργασία της παραδημοσιογραφίας, της διαπλοκής και της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, χωρίς καμία αιδώ. Έτσι εξηγείται άλλωστε και η σιωπή του αρχηγού της ΝΔ για την εμπλοκή Μαρινάκη στη χρηματοδότηση του ναρκοπλοίου Noor1. Και εις ανώτερα!».

Κύκλοι ΥΠΕΞ: Καιρός να σοβαρευτεί η Σπυράκη

Επιπλέον κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών κάλεσαν την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη να σοβαρευτεί.

«Τα εθνικά θέματα είναι πιο σοβαρά από την κα Σπυράκη. Να μην τα ευτελίζει έτσι. Καιρός να σοβαρευτεί» τονίζουν κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις