Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Άγριος καβγάς Μαρινάκη, Τζανακόπουλου και Λοβέρδου στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1: «Μαδούρο και φιλοβασιλικά ερείπια»

Άγριος καβγάς Μαρινάκη, Τζανακόπουλου και Λοβέρδου στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1: «Μαδούρο και  φιλοβασιλικά ερείπια»

Όχι από δυο, αλλά από… τρία χωριά έγιναν στον αέρα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 οι βουλευτές Παύλος Μαρινάκης, Δημήτρης Τζανακόπουλος και Ανδρέας Λοβέρδος, καθώς ξέσπασε μεταξύ τους άγριος καβγάς. Οι τρεις πολιτικοί είχαν έντονη φραστική αντιπαράθεση με ατάκες περί «Μαδούρο» και «φιλοβασιλικών ερειπίων» να δίνουν και να παίρνουν.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα και έστησαν μεγάλο καβγά.

Αιτία της αντιπαράθεσης και του καβγά που ξέσπασε ανάμεσά στους βουλευτές ήταν τα όσα έγιναν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

 

Η… μάχη ξεκίνησε όταν ο Παύλος Μαρινάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εργαλειοποίηση των όσων σχετίζονταν με τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνο λέγοντας ότι: «το τελευταίο κόμμα που επισκέφθηκε δικτάτορα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, στη Βενεζουέλα και τον Μαδούρο».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έγινε… μπαρούτι με τα λόγια του Παύλου Μαρινάκη και του απάντησε σε οξύ ύφος: «Δεν τον έχετε αναγνωρίσει τον Μαδούρο; Τι μπλέκετε τον Μαδούρο; Δεν ντρέπεστε με αυτά που λέτε τώρα; Κοιτάξτε να μαζέψετε τα φιλοβασιλικά ερείπια που έχετε στο κόμμα σας. Αφήστε τον Μαδούρο τώρα».

Ο Παύλος Μαρινάκης δεν… άφησε την απάντηση του Δημήτρη Τζανακόπουλου να περάσει έτσι και είπε: «Όταν πας ως κόμμα στον Μαδούρο δεν μπορείς να κάνεις μαθήματα στη μνήμη και την ημέρα της κηδείας ενός νεκρού».

Στη συνέχεια στον τηλεοπτικό καβγά μπήκε και ο Ανδρέας Λοβέρδος λέγοντας ότι η αναφορά του Μαρινάκη «δεν κολλάει στη συζήτηση». «Υπάρχει θέμα Μαδούρο, αλλά αφορά σε άλλο θέμα της πολιτικής επικαιρότητας», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος πήρε ξανά… ανάποδες και ζήτησε από τον Ανδρέα Λοβέρδο να εξηγήσει αυτό που ανέφερε. «Δεν θα το βάλω εγώ στο τραπέζι, ο κ. Παπαδάκης να το βάλει», απάντησε ο Λοβέρδος.

Το θερμόμετρο εκεί έφτασε στα ύψη. Οι τόνοι ανέβηκαν με τον Ανδρέα Λοβέρδο να λέει: «το αποφεύγετε σαν το διάολο με το λιβάνι» και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να του απαντάει: «δεν σας ξεπλένει τίποτα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις