Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Άγριος καυγάς Άδωνι Γεωργιάδη και Ζωής Κωνσταντοπούλου – «Είστε τοξική και υποκρίτρια»

Άγριος καυγάς Άδωνι Γεωργιάδη και Ζωής Κωνσταντοπούλου – «Είστε τοξική και υποκρίτρια»

Καυγάς με βαρείς χαρακτηρισμούς ξέσπασε στην Βουλή μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε την Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας ότι «είστε πολύ κακία γυναίκα, τοξική και υποκρίτρια. Υπερασπίζεστε τα θύματα των γυναικοκτονιών όταν ήσασταν συνήγορος βιαστή 4 γυναικών που τις ταλαιπωρήσατε επί 7 χρόνια; Το μπούλινγκ που έχετε μάθει να κάνετε σε δικαστήρια, δικαστές, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και εμένα δεν πιάνει άρα να μαζεύετε τα λόγια σας».

«Είστε υποκριτής εσείς και ότι άλλο με κατηγορήσατε. Το δημοσίευμα το είχε γράψει ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης για να με πλήξει για όσα έκανα για την λίστα Λαγκάρντ, που μεταξύ των προσώπων που συνδέονταν με αυτή και τις ράβδους χρυσούς ήταν η σύζυγός σας. Το δημοσίευμα το έχει διαψεύσει ο συνήγορος της κοπέλας», απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Κακιά γυναίκα, τοξική και υποκριτής»

Η προσωπική κόντρα ξεκίνησε όταν ο υπουργός Υγείας σχολίασε την ομιλία της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας που είχε προηγηθεί λέγοντας ότι «αυτό… μόνο η κυρία Κωνσταντοπούλου θα μπορούσε να το κάνει. Ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, ξεπέρασε τρείς φορές τον προβλεπόμενο χρόνο της, μας κατηγόρησε ότι είμαστε μια Κυβέρνηση που τις κλείνουμε το μικρόφωνο και ότι έχουμε πει ότι δεν θέλουμε να μιλάει, ενώ μας έκανε και μαθήματα για μπούλινγκ! Μα, εάν κάποιοι υφίστανται μπούλινγκ σε αυτή την αίθουσα, είμαστε εμείς από εσάς. Η ίδια είστε η πηγή του μπούλινγκ. Εάν το μπούλινγκ είχε πρόσωπο θα είχε το πρόσωπο της κυρίας Κωνσταντοπούλου. Γιατί μπήκατε στην Βουλή κοροϊδεύοντας τον κόσμο με κάτι καρδούλες και εισάγοντας δήθεν τη νέα Κωνσταντοπούλου, που δεν ήταν ίδια με την παλαιά, εγώ βέβαια τότε έλεγα σε όλα τα πάνελ μην την πιστεύετε, δεν αλλάζει ο άνθρωπος, αυτή που ήταν είναι, τοξική, κακία γυναίκα και κυρίως υποκριτής».

Ο κ. Γεωργιάδης, όξυνε ακόμα περισσότερο το κλίμα προσθέτοντας «εσείς κ. Κωνσταντοπούλου είστε υπερασπίστρια των θυμάτων των γυναικτονιών; Και εμείς είμαστε οι υπερασπιστές των θυτών; Εσείς; η κυρία Κωνσταντοπούλου η ίδια; Γιατί τέσσερις τουρίστριες που σύρονταν εδώ και επτά χρόνια στα δικαστήρια επειδή έπεσαν θύματα βιασμών, το 2005 στην Ελλάδα, από τον ίδιο άνδρα. Εσείς ήσασταν ο δικηγόρος του και η επτάχρονη περιπέτειά των γυναικών αυτών» είπε ο κ. Γεωργιάδης διαβάζοντας σχετικό δημοσίευμα».

«Ήταν από τα νομικά εμπόδια που όρθωνε η συνήγορος υπεράσπισης του βιαστή και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (τότε) Ζωή Κωνσταντοπούλου» είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε πως «είχε προκαλέσει η τακτική της αυτής αντιδράσεις και από το κόμμα της, τότε ΣΥΡΙΖΑ” και κατέληξε “εσείς κυρία μου, είστε η υπερασπίστρια των θυμάτων των γυναικοκτονιώνς Πόση κοροϊδία πια σε αυτή την Βουλή! Είστε μια κανονική υποκρίτρια».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στον χειρισμό της υπόθεσης των Τεμπών που κάνει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας λέγοντας πως μετά τις γυναικοκτονίες «τώρα βρήκατε τη νέα ιστορία για να σας φέρει ψήφους. Ταυτίζετε τα δικά σας αισθήματα με αυτό των οικογενειών των θυμάτων. Τόσο καλά ζείτε τον ρόλο σας. Πως μπορείτε να ζήσετε τον πόνο των γονιών τους και δεν ντρέπεστε να το λέτε αυτό στην Βουλή».

Ο υπουργός Υγείας, επέμεινε στον χαρακτηρισμό ότι είναι υποκρίτρια λέγοντας ότι ως πρόεδρος της Βουλής έδινε μάχη για να έρθει ο Κασιδιάρης και οι άλλοι από την φυλακή και ψήφιζε μαζί τους και τώρα “έχετε εδώ και μας κάνει μαθήματα και καρδούλες… σας παρακαλώ πολύ κυρία μου, μάλλον έχετε μπερδευτεί 3% πήρατε. 3% με καρδούλες. Το μπούλινγκ στην ΚΟ της ΝΔ να το σταματήσετε και το μπούλινγκ που έχετε μάθει να κάνετε σε δικαστήρια, δικαστές, σε εμένα δεν πιάνει, άρα όταν με βλέπετε εμένα τουλάχιστον στην αίθουσα να μαζεύετε τα λόγια σας. Μια υποκρίτρια είστε, ούτε τα Τέμπη σας νοιάζουν, ούτε και τα θύματα, Μόνο η δική σας δημοσιότητα σας ενδιαφέρει, όλα τα υπόλοιπα είναι στυγνή υποκρισία, μιας υποκρίτριας».

«Εξυπνακισμοί και κακοποιητικός λόγος»

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερία απάντησε στον κ. Γεωργιάδη κατηγορώντας τον ότι «χρησιμοποιεί εξυπνακισμούς και κακοποιητικό λόγο» επιβεβαιώνοντας ότι εσείς, η Κυβέρνησή σας και η ΚΟ έχει πρόβλημα με τον σεβασμό των γυναικών και «είστε υπεύθυνοι για το πρότυπο που αναπαράγετε, του άνδρα υπουργού που ανεβαίνει στο βήμα και απευθύνεται στην μοναδική γυναίκα πολιτικό αρχηγό λέγοντας της είστε “μια κακιά γυναίκα».

Και πρόσθεσε “για να με αποστομώσετε με λέτε “κακιά γυναίκα γιατί σας φέρνω απέναντι στις ευθύνες σας και σας ζητάω εξηγήσεις. Αναπαράγετε του είπε “τον μάτσο άνδρα” που έχουν πολλοί, που με ύβρεις και υποτιμήσεις προσπαθεί να υποτιμήσει μια γυναίκα».

Αναφερόμενη στο δημοσίευμα που επικαλέστηκε ο υπουργός για το ότι ήταν συνήγορος κατηγορούμενου βιαστή, η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε πως «φτάσατε να αναπαράγετε ένα δημοσίευμα που σας έστειλαν, ένα δημοσίευμα που έχει διαψευστεί απολύτως από τον συνήγορο της κοπέλας που επικαλεστήκατε, τι άλλο να πω. Αυτό το δημοσίευμα το είχε γράψει ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης, με στελέχη του οποίου συγκυβερνάτε αυτή την στιγμή, με στελέχη εμπλεκόμενα στην λίστα Λαγκάρντ, και είχε γραφτεί τότε για να απαξιώσει την δουλειά που έκανα τότε για την λίστα Λαγκάρντ και ξέρετε ότι παραμείνετε τότε Αντιπρόεδρος στην Επιτροπή εκείνη ενώ είχατε σαφή σύγκρουση, όχι λόγω καθηκόντων αλλά συμφερόντων, διότι μεταξύ των προσώπων που συνδέονταν με την λίστα Λαγκάρντ και τις ράβδους χρυσού ήταν η σύζυγό σας. Και είχα θέσει θέμα εξαίρεσή σας και είχατε πει όχι. Τότε για να πληγώ επινοήθηκε αυτό το δημοσίευμα που διαψεύσθηκε από την πιο έγκυρη πηγή τον συνήγορο της κοπέλας που επικαλεστήκατε».

Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι «όλα αυτά τα ψέματα είναι η μηχανή που ξέρετε πολύ καλά να χρησιμοποιείτε όπως και ο Γκέμπελς. Είναι μια μηχανή σπίλωσης εκείνου που σας καταγγέλλει και σας αντιπολιτεύεστε».

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας σχετικά με το 3% αντέτεινε ότι “στην Δημοκρατία όποιος παίρνει 3% είναι υπό την δική σας αίρεση εάν θα μιλάει ή ότι στην Δημοκρατία μπορείτε να ζυγίζετε και μετράτε τα κινήματα που μπορεί να πήραν λιγότερο από το 3%. Και ποιος σας είπε ότι “επειδή πήρατε 40% σας αθώωσαν για το έγκλημα των Τεμπών;».

«Ναι είστε υποκρίτρια»

Ο υπουργός Υγείας της ανταπάντησε «είπατε πολλά αλλά για το εάν υπερασπιστήκατε ένα βιαστή δεν άκουσα τίποτα. Ο χαρακτηρισμός μου δεν έχει να κάνει καθόλου με το φύλο σας, αλλά με το ποια είστε. Και ναι, στην δική μου οπτική γωνιά αυτός που υπερασπίζεται με τόσο πάθος έναν βιαστή, δεν είναι καλός άνθρωπος!

Ναι σας το λέω κατάμουτρα είστε υποκρίτρια. Εγώ δεν σας είπα ότι δεν μπορείτε να μιλάτε γιατί πήρατε στις εκλογές 3% αλλά σας είπα ότι εσείς δεν μπορεί να μιλάτε με ύφος σαράντα καρδιναλίων απευθυνθήκατε στη ΝΔ με ύβρεις και λέγοντας της ότι δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε. Όπως έχετε δικαίωμα να μιλάτε εσείς με το 3% άλλο τόσο δικαίωμα έχουμε να μιλάμε και εμείς, αυτό όμως που δεν καταλάβατε είναι ότι εάν αρχίσετε λίγο στην ζωή σας να δείχνετε τον ελάχιστο σεβασμό στους άλλους θα μπορείτε να εισπράττετε και τον ανάλογο σεβασμό. Μας είπατε ότι το δημοσίευμα είναι ψευδές, εγώ δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω, δεν μας είπατε όμως εάν υπερασπιστήκατε ένα βιαστή και εάν αυτός καταδικάστηκε ή αθωώθηκε γιατί πραγματικά δεν το ξέρω».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις