Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Άγριος καυγάς Κοτρώτσου – Μαλέλη στην ΕΡΤ [video]

Άγριος καυγάς Κοτρώτσου – Μαλέλη στην ΕΡΤ [video]

Ένας καυγάς που δεν είχε τελειωμό ήταν αυτός που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ στην εκπομπή Επόμενη Μέρα ανάμεσα στον Σταμάτη Μαλλέλη και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο το βράδυ της Δευτέρας (18/03/2019).

Όλα άρχισαν λίγο μετά την αντιπαράθεση που είχε με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Σταμάτη Μαλέλη, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου. Ο Σταμάτης Μαλέλης, επιτέθηκε στον παρουσιαστή της εκπομπής Σεραφείμ Κοτρώτσο καταλογίζοντάς του μεροληπτική συμπεριφορά. Του είπε ότι δεν τον σέβεται και τον διακόπτει συνεχώς.

Οι τόνοι ανέβηκαν και έγιναν και επιθέσεις επί προσωπικού. Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος ζήτησε από τον Σταμάτη Μαλέλη να του μιλάει στον πληθυντικό με τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ να του λέει ότι βρίσκεται στην ΕΡΤ και όχι στο σπίτι του. «Ξέρω πολύ καλά που βρίσκομαι, εσείς με βρήκατε εδώ», είπε ο κ. Κοτρώτσος. Ο Σταμάτης Μαλέλης του ανταπάντησε ότι δεν δέχεται μαθήματα από κάποιον που τον έχει προσλάβει και τον έχει βοηθήσει επαγγελματικά.

Δείτε τον καυγά ανάμεσα σε Μαλέλη και Κοτρώτσο

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε και στα social media με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο να λέει απαντώντας σε tweet: «Καθένας κρίνεται για αυτά που λέει και για το ύφος με το οποίο τα λέει. Ως συντονιστής και παρουσιαστής εκπομπής θα καλώ πάντοτε εκπροσώπους κομμάτων. Γραμ. επικοινωνίας είναι, φυσικά θα τον καλέσω ξανά. Κι εγώ θα κάνω τη δουλειά μου. Θα έρθει, όμως;» Ο Σταμάτης Μαλέλης απάντησε λέγοντας: «Όσοι έχουμε δημόσιο λόγο, καλώς, κρινόμαστε σκληρά. Και φυσικά θα έρθω όποτε κληθώ στην εκπομπή».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις