Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Άγριος καυγάς Σκουρλέτη – Γιαννακοπούλου στην Βουλή: Οι άχρωμοι, οι γερμανοτσολιάδες και τα βολικά στηρίγματα

Άγριος καυγάς Σκουρλέτη – Γιαννακοπούλου στην Βουλή: Οι άχρωμοι, οι γερμανοτσολιάδες και τα βολικά στηρίγματα

Βγήκαν τα μαχαίρια στην Βουλή ανάμεσα στον Πάνο Σκουρλέτη του ΣΥΡΙΖΑ και την Νάντια Γιαννακοπούλου του ΚΙΝΑΛ.

Αφορμή, η ένσταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για τον ΕΦΚΑ. Το ΚΙΝΑΛ αρνήθηκε να την στηρίξει και έτσι αντέδρασε ο Πάνος Σκουρλέτης. 

«Στην κοινοβουλευτική παράδοση υπήρχαν οι ορεινοί, οι πεδινοί και τώρα υπάρχουν και… οι Ελβετοί, οι άχρωμοι, οι ουδέτεροι», είπε ο κ. Σκουρλέτης απευθυνόμενος στο ΚΙΝΑΛ.

«Φαίνεται κύριοι συνάδελφοι του ΚΙΝΑΛ ότι έχει περάσει πάρα πολύς καιρός από τότε που εισάγατε το ΑΣΕΠ. Το έχετε ξεχάσει, καθώς έχουμε μια καταστρατήγηση του ΑΣΕΠ. Δεν μπορείτε σε κάθε συνεδρίαση να λέτε για τις μεγάλες κατακτήσεις των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ με το ΑΣΕΠ και όταν έχετε μπροστά σας μια πρώτη ευκαιρία για να το υπερασπιστείτε, να το ξεχνάτε και να κάνετε την καλύτερη πάσα στη ΝΔ».

Τότε, η Νάντια Γιαννακοπούλου ζήτησε τον λόγο για να απαντήσει ως εξής:

«Με προκάλεσε ο κ. Σκουρλέτης και δεν μπορώ να μην απαντήσω. Κύριε Σκουρλέτη μαθήματα πολιτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ το ΚΙΝΑΛ δεν δέχεται. Πάρτε το απόφαση ότι βολικά στηρίγματα σε μας δεν θα βρείτε τώρα που πιέζεστε και από τις δημοσκοπήσεις! Θυμηθήκατε το ΠΑΣΟΚ του ΑΣΕΠ όταν μας κατηγορούσατε για γερμανοτσολιάδες και σιωπούσατε για τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή. Αν αυτό δεν είναι υποκρισία τότε τι είναι;»

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις