Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Άγριος καυγάς Χριστοδουλοπούλου – Παππά στη Βουλή

Άγριος καυγάς Χριστοδουλοπούλου – Παππά στη Βουλή

Το Σκοπιανό άναψε τα αίματα πάλι στην Βουλή με τον Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής να χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς και να έρχεται σε αντιπαράθεση με την αντιπρόεδρο της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Νέο πατριωτικό… παραλήρημα της ΧΑ στην Ολομέλεια της Βουλής από τον  κοινοβουλευτικό της εκπρόσωπο Χρήστο Παππά με λάβαρο το Μακεδονικό. Στην τάξη τον ανακάλεσε η προεδρεύουσα Αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου επιφυλασσόμενη για τα περεταίρω..

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς με αφορμή το συλλαλητήριο της Κυριακής άρχισε να καταφέρετε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του αείμνηστου Κώστα Μητσοτάκη αλλά και του νυν προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη. Και επικαλούμενος τα συνθήματα που αναμένονται να κυριαρχήσουν την Κυριακή στο συλλαλητήριο, μίλησε διελήφθην για αλήτες, προδότες πολιτικούς. Παράλληλα απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και την συγκυβέρνηση έκανε λόγο για εθνοπροδότες και αμερικανομπολσεβίσκους…

Άμεση ήταν η αντίδραση της προεδρεύουσας Τασία Χριστοδουλοπούλου που από την έδρα του είπε «σας ανακαλώ στην τάξη… Το κοινοβούλιο δεν είναι για διακίνηση φασιστικών ιδεών και κηρύγματα μισαλλοδοξίας…» Ξεφτιλίζεται το συλλαλητήριο, όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον τρόπο για να μαζέψετε κόσμο…».

Στις άκαρπες παραινέσεις  της προεδρεύουσα να ανακαλέσει ο κ. Χρήστος Παππάς τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς, η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου επιφυλάχθηκε να κινήσεις τις διαδικασίες παραπομπής του στην Επιτροπή Δεοντολογίας, που να σημειώσουμε ότι σήμερα λογοδοτεί για ανάλογη συμπεριφορά και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο κ.  Χρήστος Παππάς επέμεινε λέγοντάς της «κάντε ότι νομίζετε και συνέχισε τους χαρακτηρισμούς του…»

Το επεισόδιο όμως δεν έκλεισε με το τέλος της ομιλίας του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής.  Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα η προεδρεύουσα κυρία Τασία  Χριστοδουλοπούλου είχε νέα έντονη αντιπαράθεση με τον  βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Αϊβατίδη που και εκείνος προχώρησε σε ανάλογους χαρακτηρισμούς λεγοντας και σε αυτόν πως  “Δεν είναι δυνατόν να γίνεται εδώ φασιστικό κήρυγμα. Είμαστε ο λαός της Δημοκρατίας. Τελειώστε. Είστε φασιστικό κόμμα. Περιμένετε να τελειώσει η δίκη σας. Δεν θα μου παρουσιαστείτε εδώ ως αθώες περιστερές…»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις