Πολιτική

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Γεραπετρίτη στο γραφείο του Βελόπουλου στη Βουλή

Συνάντηση… αίνιγμα αυτή την ώρα του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο στο γραφείο του δεύτερου στην Βουλή.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης μετέβη γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στο γραφείο του Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή.

Μια συνάντηση που δεν είχε προαναγγελθεί και δεν έχει γίνει γνωστό το θέμα της τόσο από την πλευρά του υπουργού όσο και από την Ελληνική Λύση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο διευθυντής της «Αυγής», Σπύρος Σουρμελίδης, μετά το πρωτοσέλιδο για τον Τσίπρα: «Δεν απηχεί τις απόψεις μας» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ
«Ο πρώην πρωθυπουργός είπε ανοιχτά και ξεκάθαρα στην παρουσίαση του βιβλίου του στο Παλλάς ότι δεν επιθυμεί να μοιραστεί πλέον αποφάσεις»
Το εξώφυλλο της εφημερίδας Αυγή 44
Η πλευρά Τσίπρα απαντά στα σχόλια για τον εξώστη: Προσπαθούν να πετάξουν «τη μπάλα στην εξέδρα», το θέμα δεν είναι οι ηγεσίες
«Άλλωστε στην κοινωνία, στους πολίτες που σηκώνουν τα βάρη της σημερινής πολιτικής και όχι στις ηγεσίες των κομμάτων, απευθύνεται η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα»
Η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα
Κώστας Καρμανλής: «Να είμαστε ευαίσθητοι και δεκτικοί απέναντι στους Έλληνες αγρότες, να τους ακούμε και να καταλαβαίνουμε την αγωνία τους»
Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση της ΣΕΚΕ και της αστικής μη κερδοσκοπική εταιρίας «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» στο δημοτικό θέατρο Ξάνθης για τον αγώνα που δίνουν οι αγρότες στα μπλόκα τις τελευταίες ώρες
Κώστας Καραμανλής 5