Πολιτική

Αινιγματική δήλωση Γεροβασίλη: Πιθανό να ενισχυθεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για διεύρυνση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας άφησε η Όλγα Γεροβασίλη, χωρίς όμως να δώσει διευκρινήσεις. Η κυβερνητική εκπρόσωπος δεν ξεκαθάρισε αν εννοεί τη συνεργασία με κάποιο κόμμα ή αν υπάρχει... κινητικότητα βουλευτών.

Όπως είπε μιλώντας στο Real.gr, “εκτιμώ ότι, όχι μόνο δεν κινδυνεύει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά ότι –αντίθετα– είναι πολύ πιθανόν και να ενισχυθεί στο μέλλον”.

Αναλυτικά η δήλωσή της: “Όσο η κυβέρνηση βαδίζει στο μονοπάτι της εξόδου από την κρίση, υλοποιώντας τη συμφωνία με γνώμονα την αναδιανομή των βαρών προς όφελος των αδυνάμων, τόσο θα ισχυροποιείται η θέση της στην κοινωνία.
Αυτός ο βασικός μας πυλώνας αποτελεί αξία ανώτερη από κάθε φαντασίωση περί “αριστερής παρένθεσης”, στην οποία επιμένουν ορισμένοι παρότι τόσες φορές προσπάθησαν να την υλοποιήσουν και άλλες τόσες απέτυχαν.
Και, ασφαλώς, αυτή η αξία υπερέχει των όποιων κομματικών ισορροπιών ή προσωπικών επιδιώξεων. Για αυτό και εκτιμώ ότι, όχι μόνο δεν κινδυνεύει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά ότι -–αντίθετα– είναι πολύ πιθανόν και να ενισχυθεί στο μέλλον.

Η κυβέρνηση απέδειξε, ήδη, ότι αντιμετωπίζει τα διαχρονικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας με τρόπο αποτελεσματικό, προοπτική οριστικής λύσης και επιβάρυνση των πολιτών υπο-πολλαπλάσια από ό,τι προέβλεπαν όλες οι αναλύσεις. Αυτό έγινε με την προστασία της πρώτης κατοικίας. Αυτό θα γίνει και στο ασφαλιστικό.
Η κοινωνία το αντιλαμβάνεται, παρά τη συστηματική παραπληροφόρηση από μερίδα των media. Και, φυσικά, το γνωρίζουν οι 153 βουλευτές που, συνεπείς στα όσα δημόσια και ξεκάθαρα συμφωνήσαμε -όλοι μας- με το λαό στις εκλογές του Σεπτέμβρη, στηρίζουν τη μόνη κυβέρνηση που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος
Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των υπηρεσιών του Δημοσίου – Θα πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο
Η αξιολόγηση θα γίνεται την περίοδο Απριλίου - Μαΐου και την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου και θα αφορά υπηρεσίες του κεντρικού κράτου, ψηφιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης υπηρεσιών του Δημοσίου 12