Πολιτική

Αιχμές Καμμένου κατά Βούτση: Κακώς λέει ότι ζητούμε γνωμοδότηση του επιστημονικού συμβουλίου

Διατηρεί στο προσκήνιο το θέμα του κανονισμού της βουλής ο Πάνος Καμμένος, με αιχμές μάλιστα κατά του προέδρου του κοινοβουλίου.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε επιστολή που απέστειλε σήμερα στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, αναφέρει πως σήμερα το μεσημέρι η κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, εκπροσωπούσα την ΚΟ των ΑΝΕΛ ανέπτυξε στον κ. Βούτση «τα επιχειρήματα και την ξεκάθαρη θέση των ΑΝΕΛ, ότι ουδεμία προσφυγή σε νέα γνωμοδότηση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής είναι αναγκαία».

«Και τούτο», συνεχίζει στην επιστολή του ο κ. Π. Καμμένος, «διότι ήδη υφίσταται από το 2013 γνωμοδότηση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής, σύμφωνα με την οποία, η συγκρότηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ταυτίζεται με την ίδρυση αυτής σε αρχικό χρόνο».

«Δεν κατανοούμε για ποιό λόγο, ενώ τα ανωτέρω είναι ξεκάθαρα, προβήκατε σε δήλωση προς τους Κοινοβουλευτικούς Συντάκτες, ισχυριζόμενος ότι, τάχα, εμείς ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ υποβάλλαμε αίτημα για νέα γνωμοδότηση, το οποίο εσείς προτίθεστε να διαβιβάσετε προς την Επιστημονική Υπηρεσία. Ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο αίτημα, δεδομένης της ύπαρξης γνωμοδότησης του 2013, όπου καλύπτει πλήρως το θέμα» καταλήγει στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την παρουσίαση της «Ιθάκης» - «Τους ευχαριστώ πολύ για τα καλά τους λόγια, εγώ θα μιλήσω στις 3 Δεκεμβρίου»
Ο πρώην πρωθυπουργός χαμογελαστός ευχαριστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Παύλο Μαρινάκη για τα καλά τους λόγια
Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα «Ιθάκη» 11
Συνάντηση Μητσοτάκη – Τζιτζικώστα: Η Ελλάδα έχει καταφέρει να αντλήσει πόρους που ξεπερνούν τα 80 δισεκατομμύρια ευρώ
«Η Ελλάδα κάνει εξαιρετική δουλειά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και είμαι πραγματικά περήφανος που ως Έλληνας επίτροπος βρίσκομαι στις Βρυξέλλες», ανέφερε ο Απόστολος Τζιτζικώστας
Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού, Απόστολο Τζιτζικώστα, στο Μαξίμου
Χαμός με Άδωνι Γεωργιάδη και Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον Διαμαντή Καραναστάση: «Είσαι ψευταράς και Χίτλερ», «σταμάτα ανάγωγη»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αρπάχτηκε επίσης τόσο με τον Βασίλη Βιλιάρδο της Ελληνικής Λύσης όσο και με τον Γιώργο Λαμπρούλη του ΚΚΕ
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 48