Πολιτική

Ακροβατικά Καραμανλή για να φτάσει στα πίσω έδρανα [pics]

Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Παλιό καλό δημοσιογραφικό κλισέ που ταιριάζει γάντι στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ειδικά όταν πρωταγωνιστεί ένας πρώην πρωθυπουργός. Και μάλιστα ο Κώστας Καραμανλής.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Κώστα Καραμανλή να προσπαθεί να φτάσει στον ανεξάρτητο βουλευτή, Νίκο Νικολόπουλο πηδώντας τα έδρανα στην γαλαρία της Βουλής. Όλα αυτά αφού είχαν τελειώσει οι ομιλίες και είχε έρθει η ώρα για τα γνωστά πηγαδάκια. Ο Κώστας Καραμανλής με λίγη βοήθεια τα κατάφερε και έφτασε κοντά στο Νίκο Νικολόπουλο.

karamanlis karamanlis karamanlis karamanlis karamanlis karamanlis karamanlis karamanlis

karamanlis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης 12
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
67