Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αλέξης Γεωργούλης: Η αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» στις 6 Απριλίου – Τι είπε για την κακοποίηση

Αλέξης Γεωργούλης: Η αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» στις 6 Απριλίου – Τι είπε για την κακοποίηση

Όσα δήλωσε ο Αλέξης Γεωργούλης στο «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη για την κακοποίηση, στις 6 Απριλίου. Η συνέντευξη δόθηκε μόλις 11 ημέρες πριν γίνει γνωστή η καταγγελία σε βάρος του.

Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής, Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τη θητεία του στο Ευρωκοινοβούλιο. «Βλέπω θετικά μία ακόμη 5ετία στο ευρωκοινοβούλιο, ήταν πολύ δημιουργική περίοδος και ως γραφείο καταβάλαμε υπεράνθρωπες προσπάθειες. Ο υπουργός Πολιτισμού της Ισπανίας μάς βράβευσε για την προσφορά μας στον πολιτισμό κατά την περίοδο της πανδημίας. Μου έκανε εντύπωση το πόσο οργανωμένοι είναι οι Ισπανοί στον τομέα του πολιτισμού», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

Σε σχέση με την κακοποίηση και τις κακοποιητικές συμπεριφορές είπε: «Φέραμε κάτι νέο στο κομμάτι της κακοποίησης στον χώρο του πολιτισμού, καθώς δεν υπήρχε καταγεγραμμένο γραπτώς το ιστορικό των κακοποιήσεων. Ήρθα αντιμέτωπος με κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά επειδή μπήκα αρκετά μεγάλος στο επάγγελμα, ήμουν γειωμένος και αντιμετώπισα έξυπνα τις καταστάσεις».

Και πρόσθεσε: «Εάν γνώριζα την επιτυχία που γνώρισα στα 27 με το «Είσαι το ταίρι μου» στα 20-22 μου, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα στο τι θα έκανα για να μου συμβεί. Νεότερος ίσως εκμεταλλευόμουν διαφορετικά την επιτυχία, δεν είναι μόνο το γεγονός ότι «σε πιέζω λόγω εξουσίας, αλλά και το τι σου υπόσχομαι ότι θα κερδίσεις».

Αλέξης Γεωργούλης: Κακοποίηση και… Ευρωβουλή

«Αν είσαι ανώριμος – συνεχίζει ο Αλέξης Γεωργούλης – και όσα σου υπόσχονται σου φαντάζουν τεράστια ή ότι είναι το νόημα της ζωής, μπορεί να δώσεις τα πάντα, να κακοποιηθείς και να μη μιλήσεις. Μπορεί να βλέπεις ότι έρχεται η κακοποίηση και να πεις «θα το αντέξω, τι είναι αυτό μπροστά σε αυτό που εγώ φαντάζομαι ότι θα κερδίσω».

Για τον… έρωτα στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Αλέξης Γεωργούλης υπογράμμισε πως, «εάν κάποιος μου έλεγε «ή αυτό ή το άλλο», ήμουν τόσο σταθερός και πατούσα στα πόδια μου που τον έφερνα σε δύσκολη θέση να μου πει ξεκάθαρα τι εννοούσε.

Όσοι δουλεύουν μέσα στην Ευρωβουλή είναι άνθρωποι. Δεν σημαίνει ότι ερωτεύονται μέσα στους χώρους της, αλλά υπάρχουν και μετά. Έχω συνάψει σχέσεις μετά τον χώρο του Ευρωκοινοβουλίου σε ανθρώπινο επίπεδο».

Παρακολουθήστε την αποκαλυπτική συνέντευξη Γεωργούλη στο «Πάμε Δανάη»: 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις