Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Αλέξης Τσίπρας: Για τσίπουρα και… μπάλα στο Ζάππειο

Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)
Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

Η μέρα ηλιόλουστη και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είπε να… ξεσκάσει λίγο. Πήρε τον Νίκο Παππά και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και πήγε… ποδαράτο από το Μαξίμου στο Ζάππειο για ένα τσιπουράκι!

Λίγη ώρα αφού έφτασαν οι κ.κ. Τρίπρας, Παππάς και Τζανακόπουλος στο Ζάππειο, στην παρέα τους εντάχθηκαν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής του Γιώργος Χουλιαράκης. Παρήγγειλαν τσίπουρο, μεζέδες και απόλαυσαν τον μαρτιάτικο ήλιο λίγο πριν έρθουν τα δύσκολα (λέγε με Σύνοδος Κορυφής και Eurogroup, όλα τη Δευτέρα).

Καθώς ο πρωθυπουργός και η παρέα του κάθονταν και συζητούσαν, τον Αλέξη Τσίπρα πλησίασε μια γυναίκα από την έκθεση οινοπαραγωγών που γινόταν στο Ζάππειο και του προσέφερε ένα μπουκάλι κρασί. Δεν ήταν η μοναδική… απρόσμενη συνάντηση που θα είχε ο πρωθυπουργός.

Στο πρωθυπουργικό τραπέζι πλησίασε μετά από λίγο ο βετεράνος του Παναθηναϊκού Νίκος Καρούλιας. Γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε τον Νίκο Καρούλια “το καλύτερο αριστερό μπακ” και συζήτησαν για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο και το “λουκέτο” που έβαλε η κυβέρνηση στο Κύπελλο Ελλάδας μετά τα επεισόδια στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Η τελευταία έκπληξη για τον Αλέξη Τσίπρα ήταν… λιλιπούτεια! Αφού πλήρωσαν με κάρτα τον λογαριασμό, ο πρωθυπουργός και παρέα του αποχώρησαν από το εστιατόριο για να γυρίσουν και πάλι με τα πόδια στο Μαξίμου. Στο δρόμο όμως συνάντησαν μια μαμά με το κοριτσάκι της. Ο κ. Τσίπρας μάλιστα μίλησε με τη μικρή που αναγνώρισε τον πρωθυπουργό.

Πηγή: parapolitika.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε