Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Τι έκανε τα… κινέζικα βάζα και το ποδήλατο;

Με... γεμάτες αποσκευές από (πολύτιμα) δώρα γύρισε από το ταξίδι του στην Κίνα ο πρωθυπουργό, Αλέξης Τσίπρας. Πως έγινε η... μοιρασιά;

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΒΗΜΑτοδότη, ο Αλέξης Τσίπρας επέστρεψε από το ταξίδι του στην Κίνα έχοντας πάρει ως δώρα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Για παράδειγμα βάζα από κινέζικη πορσελάνη, κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας (από αυτά που δεν έχουν καν κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά), διάφορα άλλα αντικείμενα κινέζικης κουλτούρας και φυσικά το ποδήλατο που του χάρισε ο Κινέζος ομόλογός του.

Το ποδήλατο που εδώ να υπενθυμίσουμε πως στάθηκε αφορμή για… τρολάρισμα από τον προκάτοχο του Αλέξη Τσίπρα στην πρωθυπουργία, Αντώνη Σαμαρά.

Τι τα έκανε, λοιπόν, όλα αυτά ο πρωθυπουργός; Το ποδήλατο (που τον ενθουσίασε) πήγε κατευθείαν προς… Κυψέλη μεριά, με την υπόσχεση στα παιδιά του πως θα το πάρουν όταν μεγαλώσουν.

Τα κινητά τηλέφωνα τα πήρε στο γραφείο του, γιατί θεωρήθηκαν προσωπικό δώρο και τα υπόλοιπα (δηλαδή βάζα κλπ) τα άφησε στο Μαξίμου για να τα έχει και να τα… χαίρεται ο εκάστοτε πρωθυπουργός.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δεύτερη παραίτηση από το κόμμα Κασσελάκη σε 24 ώρες: «Χαιρέτησε» και ο Μιχάλης Χουρδάκης - «Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε»
Μετά τη Θεοδώρα Τζάκρη, την αποχώρησή του από τους Δημοκράτες ανακοίνωσε και ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, αποφεύγοντας προσωπικές αιχμές ή χαρακτηρισμούς
Μιχάλης Χουρδάκης
ΕΛΑΣ κατά κυβέρνησης για την ακρίβεια: «Οι πολίτες θέλουν φθηνότερο καλάθι, όχι ακριβότερες δικαιολογίες»
Το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα επιτίθεται στο Μαξίμου για το τέλος του πλαφόν στα περιθώρια κέρδους και τη συμφωνία με τη βιομηχανία τροφίμων για πάγωμα τιμών
ΕΛ.Α.Σ. 8
Η «δεξιά στροφή» Κασσελάκη, η έξοδος Τζάκρη και τα μηνύματα από τη ΝΔ
Η αποχώρηση της πρώην αντιπροέδρου από τους Δημοκράτες ανέδειξε την ιδεολογική μετατόπιση του κόμματος προς το φιλελεύθερο Κέντρο – Τι λένε Μαρινάκης και Γεωργιάδης για τα σενάρια προσέγγισης με την Πειραιώς
Γεωργιάδης, Θεοδωρικάκος, Πλακιωτάκης και Κασσελάκης 8