Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Αλέξης Τσίπρας: Βόλτα στα χιόνια με τη Μπέτυ Μπαζιάνα και την Όλγα Γεροβασίλη [pics]

Αλέξης Τσίπρας: Βόλτα στα χιόνια με τη Μπέτυ Μπαζιάνα και την Όλγα Γεροβασίλη [pics]
Φωτογραφία twitter Όλγα Γεροβασίλη

Πρωτοχρονιά στα… χιόνια για το πρωθυπουργικό ζεύγος και την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη. Οι φωτογραφίες που τράβηξε ο Αλέξης Τσίπρας από τα παγωμένα Τζουμέρκα.

Μίνι απόδραση στο χωριό από το οποίο κατάγεται έκανε για τις μέρες της Πρωτοχρονιάς ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα και τα παιδιά τους. Μαζί τους, στο Αθαμάνιο της Άρτας και η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Εκείνη ήταν μάλιστα που ανέβασε, στο λογαριασμό της στο twitter, φωτογραφίες από τη βόλτα τους στη χιονισμένη πλατεία του χωριού. Ο χώρος είναι καλυμμένος από χιόνι και τα χαμόγελα περισσεύουν.

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν… πανέτοιμος για τις καιρικές συνθήκες που προκάλεσε στην περιοχή η επέλαση της κακοκαιρίας «Σοφία». Φορούσε χοντρές ειδικές μπότες και χοντρό μπουφάν. Με χοντρό μπουφάν για να προστατευθεί από το κρύο ήταν… εξοπλισμένη και η Μπέτυ Μπαζιάνα, που φόρεσε και την κουκούλα της.

Φωτογραφία twitter Όλγα Γεροβασίλη

Αντίθετα, η Όλγα Γεροβασίλη πιάστηκε… απροετοίμαστη, αφού δεν είχε κουκούλα το μπουφάν της. Αλλά είχε κασκόλ και το έριξε στο κεφάλι της.

Πριν τη βόλτα στο χιονισμένο Αθαμάνιο, ο Αλέξης Τσίπρας είχε ανεβάσει φωτογραφίες, στο λογαριασμό του στο Instagram, από παγωμένους καταρράκτες στα Τζουμέρκα. Έτσι ευχήθηκε «καλή χρόνια».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις