Πολιτική

Αλέξης Χαρίτσης: Συνέντευξη στο CNN, Eurogroup και χρέος! [vid]

«To Eurogroup πρέπει να στείλει καθαρό μήνυμα στις αγορές, ότι το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο». Αυτό σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNΝ.

«Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει στο Eurogroup επωφελής απόφαση για την ελληνική οικονομία». Αυτό δήλωσε ο κ. Χαρίτσης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Quest Means Business του CNN.

[read4more]

Ο αν. υπουργός υπογράμμισε ότι η Ελλάδα διεκδικεί συμφωνία που θα δίνει σαφές μήνυμα στις αγορές ότι το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο.

Σημείωσε ότι η χώρα μας τήρησε τις δεσμεύσεις της και τώρα είναι η ώρα της ευθύνης και για τους εταίρους μαςνα υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους για αποφασιστική διευθέτηση του ελληνικού χρέους.

Ο κ. Χαρίτσης επισήμανε ότι το Eurogroup, ήδη από το 2017, έχει αποφασίσει το σχέδιο για την οριστική διευθέτηση του ελληνικού χρέους, το οποίο τώρα πρέπει να συγκεκριμενοποιηθεί περαιτέρω.

Δείτε όσα είπε ο Αλέξης Χαρίτσης στο CNN για το Eurogroup

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 12
Κόντρα κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Καλύπτετε κύκλωμα κομματαρχών» – «Διαβάζετε τα δημοσιεύματα όπως σας βολεύει»
Για κύκλωμα κομματαρχών της Νέας Δημοκρατίας, ελεγκτών και στελεχών του ΟΠΕΚΕΠΕ που είχε προστασία και κάλυψη στο ανώτατο επίπεδο της κυβέρνησης μιλά το ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Ανδρουλάκης 7
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών τόνισε τη σημασία της πλήρους συμμόρφωσης με τη Συνθήκη Μη Διάδοσης των Πυρηνικών Όπλων
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη