Πολιτική

Αλιβιζάτος: Δεν ενδιαφέρομαι για κανένα δημόσιο αξίωμα

Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Νίκος Αλιβιζάτος, βάζει τέρμα στα σενάρια υποψηφιότητάς του για τις ευρωεκλογές ή την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Διέψευσε ότι ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές ή να διεκδικήσει άλλο δημόσιο αξίωμα, όπως αυτό του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Νίκος Αλιβιζάτος.

«Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος σε καμιά από τις επικείμενες εκλογές, ούτε να καταλάβω κάποιο δημόσιο αξίωμα», επισημαίνει ο κ. Αλιβιζάτος και προσθέτει: «Και πέρυσι στην προσπάθεια για το μεγάλο ΚΙΝΑΛ και σήμερα πρόθεσή μου ήταν και είναι να πέσουν οι τόνοι και να μιλήσουμε επιτέλους πολιτικά. Και τούτο, ξεπερνώντας τη διχαστική λογική που καταστρέφει τη χώρα και χωρίς να αγνοούμε μια πραγματικότητα που αλλάζει κάθε μέρα. Λυπάμαι που κάποιοι δεν το κατάλαβαν. Όλα τα άλλα είναι δίκες προθέσεων» τονίζει ο κ. Αλιβιζάτος σε δήλωσή του.

ο Κ. Αλιβιζάτος σημειώνει, επίσης, ότι προχώρησε στη σημερινή του δήλωση, μετά τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να πολιτεύεται στις επικείμενες εκλογές. Αφορμή ήταν πρόσφατη συνέντευξή του, στην οποία συνέκρινε τον πρωθυπουργό με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας «πιάνει πουλιά στον αέρα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Οι συνεπείς επαγγελματίες θα δουν φοροελαφρύνσεις στα μέτρα της ΔΕΘ – Μακάρι να υπήρχαν τα λεφτά για 13ο και 14ο μισθό
Τη μείωση φορολογικών συντελεστών προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ,...
Ο Παύλος Μαρινάκης
17
Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 12 μονάδων της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Μοιρασμένοι οι πολίτες για «εκλογές τώρα»
Στο 26,5% το ποσοστό της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, μικρή πτώση για την ΕΛΑΣ, σταθερά τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Το 12% των πολιτών «καλοβλέπει» ένα νέο κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά
Κάλπη, εκλογές 201
Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε ο αγροτοσυνδικαλιστής Σωκράτης Αλειφτήρας
Το μέλος της Γραμματείας της Πανελλήνιας Επιτροπής των Μπλόκων, κάνει λόγο για «μια συνειδητή απόφαση που έχει να κάνει με την ανάγκη μου να παραμείνω πιστός στα πιστεύω μου και τις αξίες μου»
Ο Σωκράτης Αλειφτήρας 7