Πολιτική

Αλλαγές στο επίδομα θέρμανσης προανήγγειλε ο Τρύφων Αλεξιάδης

Νέες αλλαγές προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης σχετικά με το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης για το 2016.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Αλεξιάδης, δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στο συνολικό κονδύλι που δόθηκε για το επίδομα θέρμανσης, δηλαδή θα δοθούν 105 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, ο κ. Αλεξιάδης διευκρίνισε πως πέρυσι είχε δοθεί παραπάνω ένα εκατομμύριο ευρώ από πολιτική επιλογή ωστε να καλυφθούν όλοι όσοι είχαν κάνει αίτηση.

Ανάμεσα στις αλλαγές που εξετάζει το οικονομικό επιτελείο είναι να μεταφερθούν ολόκληρες περιοχές στις πιο ψυχρές ζώνες, ώστε να γίνεται πιο δίκαια η κατανομή του επιδόματος, ενώ όπως τόνισε οι υπηρεσίες του υπουργείου ελέγχουν αν μπορούν να σπάσουν στα δύο κάποιες περιοχές ανάλογα με το υψόμετρο και τις θερμοκρασδίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε εντάσεις για το καλώδιο – Δεν χρειάζεται άδεια για να προχωρήσει το έργο»
«Καταρχάς, επειδή είπε ο κύριος Σαμαράς ότι 100 χρόνια η επιστροφή των οστών του Σαμουήλ αποτελεί τον πόθο των Βουλγάρων. Να πούμε ότι τα οστά ανακαλύφθηκαν το 1965»
Παύλος Μαρινάκης
Νέο χτύπημα Σαμαρά κατά της ΝΔ, ανήμερα των γενεθλίων της - «Τους πήρε το ποτάμι, αυτή τη φορά δεν μπορούν να το μπαζώσουν»
Η καυστική συζήτηση με τον Νίκο Τσούτσια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη δημιουργία νέου κόμματος, την ακρίβεια και το «μπάζωμα» μετά την παρέμβασή του για την επιστροφή των οστών του τσάρου Σαμουήλ στη Βουλγαρία
Αντώνης Σαμαράς
217
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τη Δευτέρα ξεκινά η καταγραφή των ζημιών στην Κρήτη» – Η παγκόσμια κρίση να μη γίνει αδιέξοδο για τα ελληνικά νοικοκυριά
Στο τέλος της ανάρτησής του αναφέρθηκε και στα 52 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας «Είμαστε περήφανοι για τις ιδέες, τις αξίες και τη διαδρομή μας που ξεκινούσε σαν σήμερα, στις 4 Οκτωβρίου του 1974»
Μητσοτάκης, ΝΔ 138
52 χρόνια Νέα Δημοκρατία, από τον Καραμανλή στον Μητσοτάκη: Νίκες, ήττες, μάχες διαδοχής και ιστορικές καμπές
Από την ίδρυση στις 4 Οκτωβρίου 1974 και το σαρωτικό 54,37%, στην ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ, τον πυρσό και τη Ρηγίλλης, τα χρόνια της κρίσης και την επιστροφή στην εξουσία το 2019
Κωνσταντίνος Καραμανλής, ΝΔ
31