Πολιτική

Αλλαγές στο επίδομα θέρμανσης προανήγγειλε ο Τρύφων Αλεξιάδης

Νέες αλλαγές προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης σχετικά με το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης για το 2016.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Αλεξιάδης, δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στο συνολικό κονδύλι που δόθηκε για το επίδομα θέρμανσης, δηλαδή θα δοθούν 105 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, ο κ. Αλεξιάδης διευκρίνισε πως πέρυσι είχε δοθεί παραπάνω ένα εκατομμύριο ευρώ από πολιτική επιλογή ωστε να καλυφθούν όλοι όσοι είχαν κάνει αίτηση.

Ανάμεσα στις αλλαγές που εξετάζει το οικονομικό επιτελείο είναι να μεταφερθούν ολόκληρες περιοχές στις πιο ψυχρές ζώνες, ώστε να γίνεται πιο δίκαια η κατανομή του επιδόματος, ενώ όπως τόνισε οι υπηρεσίες του υπουργείου ελέγχουν αν μπορούν να σπάσουν στα δύο κάποιες περιοχές ανάλογα με το υψόμετρο και τις θερμοκρασδίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Οι περιοδείες Τσίπρα, το πρόγραμμα και τα ψηφοδέλτια στον δρόμο προς το Συνέδριο
Οι περιοδείες Τσίπρα στην περιφέρεια, η διαμόρφωση κυβερνητικού προγράμματος και η προετοιμασία των ψηφοδελτίων καθορίζουν τις επόμενες κινήσεις της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης
Αλέξης Τσίπρας
Εξώδικο Καρυστιανού για την συμφωνία για τη Μονή Σινά: «Να διαφυλάξουν τον κρίσιμο ρόλο της στην Ελληνορθόδοξη Παράδοση»
«Οφείλουν να υπερασπιστούν τη νομική προσωπικότητα της Ιεράς Μονής, τη νομίμως κτηθείσα ακίνητη περιουσία αυτής και να διαφυλάξουν τα έννομα συμφέροντά αυτής»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 40
Γιώργος Γεραπετρίτης για Μονή Σινά: Ιστορική ημέρα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία
«Η συμφωνία είναι η επιτομή μιας βαθιάς στρατηγικής σχέσης, αλλά και μιας αδελφικής σχέσης μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, που εκτείνεται σε όλα τα επίπεδα» αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών
Γιώργος Γεραπετρίτης 7