Πολιτική

Αλλαγές στο επίδομα θέρμανσης προανήγγειλε ο Τρύφων Αλεξιάδης

Νέες αλλαγές προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης σχετικά με το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης για το 2016.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Αλεξιάδης, δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στο συνολικό κονδύλι που δόθηκε για το επίδομα θέρμανσης, δηλαδή θα δοθούν 105 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, ο κ. Αλεξιάδης διευκρίνισε πως πέρυσι είχε δοθεί παραπάνω ένα εκατομμύριο ευρώ από πολιτική επιλογή ωστε να καλυφθούν όλοι όσοι είχαν κάνει αίτηση.

Ανάμεσα στις αλλαγές που εξετάζει το οικονομικό επιτελείο είναι να μεταφερθούν ολόκληρες περιοχές στις πιο ψυχρές ζώνες, ώστε να γίνεται πιο δίκαια η κατανομή του επιδόματος, ενώ όπως τόνισε οι υπηρεσίες του υπουργείου ελέγχουν αν μπορούν να σπάσουν στα δύο κάποιες περιοχές ανάλογα με το υψόμετρο και τις θερμοκρασδίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Ημίμετρα και προεκλογικά μέτρα οι εξαγγελίες της κυβέρνησης – «Με την πλάτη στον τοίχο η ΝΔ»
Επίσης σχολίαζαν τις αναρτήσεις της Ομάδας Αλήθειας αργά χθες το βράδυ, στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, σημειώνοντας ότι το μόνο που καταφέρνουν να κάνουν είναι διαφήμιση στον Νίκο Ανδρουλάκη
Νίκος Ανδρουλάκης
Ευρωπαϊκό Plan B κατά της ακρίβειας ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κύπρο – Στα 800 εκατ. ευρώ τα μέτρα στήριξης από την αρχή του πολέμου
«Η Ελλάδα τα πηγαίνει καλύτερα από άλλες χώρες της Ευρώπης, αλλά καμία χώρα δεν μπορεί να θεωρείται θωρακισμένη απέναντι σε ένα σοκ τέτοιου μεγέθους»
O Κυριάκος Μητσοτάκης