Πολιτική

Αλλάζει σήμα ο ΣΥΡΙΖΑ

Το… μυστήριο για τις αναρτήσεις που έκανε εδώ και μέρες στα social media ο Αλέξης Τσίπρας με… πολύχρωμα βιντεάκια και μηνύματα, λύθηκε: ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει σήμα.

Την αλλαγή στο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ θα την ανακοινώσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας αύριο (15.09.2020) το πρωί.

Εδώ και μερικές μέρες ο Αλέξης Τσίπρας ανεβάζει μικρά βίντεο, μερικών δευτερολέπτων, στη σελίδα του στο Facebook και προαναγγέλλει κάτι που θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο βίντεο είχε τη λέξη «Δημοκρατία» σε κόκκινο φόντο. Το δεύτερο τη λέξη «Αλληλεγγύη» σε πράσινο φόντο, το τρίτο τη λέξη «Δικαιοσύνη» σε κίτρινο φόντο και το τελευταίο (χρονικά) τη λέξη «Ελευθερία» ξανά σε κόκκινο φόντο.

Όλα τους ξεκινούν με το ίδιο σήμα… 

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/posts/10158835887348054

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/posts/10158837859328054

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/posts/10158840055208054

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/posts/10158843117008054

Το τελευταίο διάστημα στα γραφεία της Κουμουνδούρου και μετά τον… ανασχηματισμό που έκανε ο Αλέξη Τσίπρας, υπάρχει αέρας ανανέωσης και νέα ομάδα επικοινωνίας με την οποία συνεργάζεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η οποία αποτελείται από νέους επαγγελματίες.

Όπως φαίνεται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πείστηκαν ότι χρειάζεται επικοινωνιακή ομάδα προκειμένου να αντιμετωπίσουν την επικοινωνιακή υπεροχή της κυβέρνησης και επέλεξαν ανθρώπους με φρεσκάδα και διάθεση για… εκπλήξεις. 

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ανακριβή τα δημοσιεύματα για ακύρωση του διορισμού της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ως πρέσβειρας στην Ελλάδα» λέει το State Department
«Προσβλέπουμε στην Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για την προώθηση της ατζέντας ''Πρώτα η Αμερική'' στην εξωτερική πολιτική υπό την ιδιότητά της ως πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα»
H Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Παύλος Μαρινάκης για ΕΡΤ: Αυξήσεις, σύγχρονη οργάνωση, επιβράβευση και αξιοποίηση στελεχών
Προβλέπεται, μεταξύ άλλων, βελτίωση της εισπραξιμότητας του ανταποδοτικού τέλους με κυριότερη τον έλεγχο από ορκωτούς ελεγκτές, των καταστάσεων που παραδίδουν οι πάροχοι ενέργειας
Παύλος Μαρινάκης 1
Γεραπετρίτης για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Δεν υπάρχει περίπτωση υπαναχώρησης της Chevron – Διατηρούμε διαύλους και σε Τρίπολη και σε Βεγγάζη
Για το θέμα της Μονής της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, ο Υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι «θα υπάρξει σύντομα παρέμβαση της Αιγύπτου στην κατεύθυνση που επιθυμεί η Ελλάδα»
Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης 1