Πολιτική

Άλλος ένας “γαλάζιος” βουλευτής στηρίζει τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη

Την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την προεδρία της ΝΔ, ανακοίνωσε ο βουλευτής Ημαθίας του κόμματος Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε δήλωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η βάση της ΝΔ είναι ενωμένη και απαιτεί από όλους να υπερβούν προσωπικές στρατηγικές και ξεπερασμένες αντιλήψεις.

«Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κοινωνική ευαισθησία και την ελεύθερη οικονομία», σημειώνει.

Τονίζει επίσης ότι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ πρέπει να διαθέτει κοινωνική ευαισθησία, εμπειρία, να ενώνει και όχι να διχάζει, να διευρύνει τα όρια της παράταξης και να απορρίπτει ακραίες φωνές και αντιλήψεις που την συρρικνώνουν.

«Θεωρώ ότι ο Β.Μεϊμαράκης μπορεί να υπηρετήσει αυτή την προοπτική και να εγγυηθεί την ενότητα της ΝΔ. Σε ότι με αφορά στις εκλογές της 10ης Ιανουαρίου θα στηρίξω την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Βεσυρόπουλος.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μωραΐτης για αποχωρήσεις από ΣΥΡΙΖΑ: «Παλτά και τοξικά ανθρωπάκια θα πάνε στον Τσίπρα και θα μείνουν εκτός ψηφοδελτίων»
«Πολλοί εύχονται ότι ο Τσίπρας θα κάνει το μεγάλο λάθος και στο τέλος θα βάλει όλα αυτά τα ρετάλια υποψήφιους βουλευτές.Υπάρχει κανένας λόγος να «αυτοκτονήσει»;
Νίκος Μωραΐτης 12
Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και από κάθε κομματική ιδιότητα – Στήριξη στην ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα
«Από την αρχή υποστήριξα πως η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια η συγκρότηση της ΕΛ.Α.Σ δημιουργούν προοπτική για την Ελλάδα. Αυτή η στήριξη παραμένει και μάλιστα ενισχυμένη ως πολιτική εκτίμηση», ανέφερε
Γιώργος Καραμέρος 53