Πολιτική

Αμετανόητος Πολάκης: Η νέα ανάρτηση για Κυμπουρόπουλο

Σαν να ξύνεται στην γκλίτσα ή για να το καταλάβει καλύτερα στην κατσούνα του τσοπάνη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης που επιμένει να κάνει αναρτήσεις μετά την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου και όσα ακολούθησαν μετά από αυτό.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παρά τις αντιδράσεις στο εσωτερικό και όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης έκανε μια νέα ανάρτηση το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης και μέσα σε αυτό μπλέκει τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, τα τρολ και τα ΜΜΕ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το ντιμπέιτ με τον Τσίπρα, την σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Γιώργο Πατούλη που τον παραπέμπει στο πειθαρχικό.

Ο Παύλος Πολάκης έχει αναρτήσει δυο σκίτσα και εξηγεί με τον Πολάκειο τρόπο: «Με λίγα λόγια παλικάρια: Στη πρώτη φωτογραφία το αποτέλεσμα των “ίσων ευκαιριών” της νεοφιλελεύθερης αντίληψης για τα ΑΜΕΑ. Στη δεύτερη φωτογραφία η ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους που δημιουργεί δικαιοσύνη και ισότητα για τα άτομα με αναπηρία (τα κουτιά που πατάνε τα παιδιά ειναι τα μόρια, τα επιδόματα, οι ειδικές ρυθμίσεις που θέλουν να καταργήσουν οι οπαδοί του κοινωνικού δαρβινισμού-αυτοματισμού-Νεοφιλελευθερισμού). Αυτό είπα στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Κυμπουρόπουλο».

Και συνεχίζει: «Όλα τα άλλα που γράφουν τα ΜΜΕ και τα τρολ θέλουν να καλύψουν την τροπή σε φυγή του Μητσοτάκη στην πρόκληση του Τσίπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση, τη δίωξη της κας Στουρνάρα για την απευθείας ανάθεση με 713.000 ευρώ απο το ΚΕΕΛΠΝΟ του Συνεδρίου e-health το 2014 και το υπερπλεόνασμα 4,4% που οδηγεί σε φορολογικές ελαφρύνσεις και στη ΜΗ μείωση του αφορολόγητου. Άντε καλό βράδυ τώρα και που’ σαι Πατουλη: είσαι λίγος, ελεγχόμενος και διατεταγμένος για να με “δικάσεις”, όταν για όλη τη βρωμιά του χώρου της υγείας έχεις πιει το αμίλητο νερό (είμαι και στον Ιατρικό σύλλογο Χανίων όχι στον ΙΣΑ)».

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ εναντίον ΕΛΑΣ για τα χρέη των κομμάτων με αιχμές για τη χρηματοδότηση της καμπάνιας Τσίπρα
Το ΠΑΣΟΚ έχει ρυθμίσει τα χρέη του, δεν έχει δανειστεί ποτέ από το 2010 μέχρι σήμερα και είναι απολύτως συνεπές στις υποχρεώσεις για την αποπληρωμή των δανείων του παρελθόντος του
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Κακλαμάνης για την αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου – Πολύζου: «Κουμάντο στη Βουλή κάνει μόνο ο πρόεδρος»
Ο πρόεδρος της Βουλής απευθύνθηκε στους διαπιστευμένους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ξεκαθαρίζοντας πως η Βουλή τούς παρέχει πλήρη θεσμική κάλυψη και ότι έχουν δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης στους χώρους του Κοινοβουλίου
Νικήτας Κακλαμάνης 6
Η Κωνσταντοπούλου συνέχισε στη Βουλή τον καβγά για την Πολύζου: «Εχει άλλο όνομα, πέσαμε θύματα απάτης όταν την βάλαμε υποψήφια»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επανέφερε τις καταγγελίες της από το βήμα της Ολομέλειας, λίγες ώρες μετά το επεισόδιο στο κυλικείο των αστυνομικών και τη μήνυση της διαπιστευμένης συντάκτριας
Ζωή Κωνσταντοπούλου