Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αμβρόσιος: “Δηλητήριο” Παπαδημούλη! “Ακροδεξιός και ρατσιστής”!

Αμβρόσιος

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, παραιτήθηκε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ασκεί πολεμική κριτική!

Παρελθόν αποτελεί από την θέση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ο Αμβρόσιος, με την είδηση να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και να προκαλεί έκπληξη.

Ο ίδιος, τελώντας σήμερα, Κυριακή 18.08.2019, την τελευταία του, αποχαιρετιστήρια λειτουργία, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση, τονίζοντας μάλιστα πως “η πατρίδα μας κινδυνεύει και η πίστη μας διώκεται”.

Εν τω μεταξύ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολίασε μέσω Twitter την είδηση, ασκώντας σφοδρή κριτική εναντίον του πρώην -πλέον- Μητροπολίτη, για τις κατά καιρούς -και ήταν… πολλές αυτές- προκλητικές του δηλώσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρει ο κ. Παπαδημούλης: “Ακροδεξιός, ρατσιστής και διαρκής κήρυκας της μισαλλοδοξίας ο παραιτηθείς Αμβρόσιος. Κορυφαία του δήλωση ο χαρακτηρισμός της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, ως της «χρυσής ελπίδας του έθνους». Τέτοιοι ιεράρχες εκθέτουν την εκκλησία και βλάπτουν την δημοκρατία”!

Παπαδημούλης – Αμβρόσιος… ο πόλεμος

Αμβρόσιος

Φωτογραφία από Twitter.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις