Τρίτη, 7 Μαΐ
19oC Αθήνα

Αναγνωστοπούλου: Ανεύθυνο λάθος η θέση Αποστολάκη το όποιος δεν θέλει ας κάτσει στην άκρη»

Αναγνωστοπούλου: Ανεύθυνο λάθος η θέση Αποστολάκη το όποιος δεν θέλει ας κάτσει στην άκρη»

«Τώρα έχουμε ευθύνη όλοι και όλες για να υπάρξει ενότητα και στον ΣΥΡΙΖΑ να συνυπάρξουν το «κυβερνώσα» και το «Αριστερά», είπε η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σία Αναγνωστοπούλου μιλώντας στην ΕΡΤ.

Η Σία Αναγνωστοπούλου τόνισε ακόμα ότι τα αίτια της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν μεταφυσικά και να μην ψάχνουν κάποιοι υπονομεύσεις. Για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε ότι δεν τον ξέρει προσωπικά και ελπίζει να τον γνωρίσει κάποια στιγμή. 

Χαρακτήρισε λάθος την θέση του Ευάγγελου Αποστολάκη ότι θα σταματήσουν οι τάσεις μέσα στο κόμμα και ότι θα γίνει ισχυρός ο ΣΥΡΙΖΑ αν επιβληθεί στους άλλους οι οποίοι είναι μιας άλλης άποψης. «Λάθος και ανεύθυνο λάθος η θέση Αποστολάκη», είπε χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αποστολάκης ο οποίος είναι εκ των στενών συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη είπε μεταξύ άλλων ότι «πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ και θα αλλάξουν». Συμπλήρωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «θα είναι ένα κόμμα με κατευθύνσεις, με πολιτικές γραμμές, με θέσεις. Θα λειτουργεί σαν κόμμα. Ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις, ούτε αντιπολίτευση εσωτερική. Όποιος είναι δίπλα σε αυτές τις θέσεις, όποιος θέλει να βοηθήσει, εδώ υπάρχει πεδίο να προχωρήσουμε. Όποιος δεν θέλει, ας κάτσει στην άκρη».

Τόνισε ωστόσο ότι και από την άλλη πλευρά υπάρχει μια αντίδραση που δεν αρμόζει σε στελέχη του βεληνεκούς ιστορικών στελεχών. «Μια τεράστια αντίδραση στην ισχυρή λαϊκή εντολή με όσα προβλήματα και αν έχει και πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε πως ορίσαμε την εκλογή προέδρου. Είναι προβληματική αλλά εμείς την ορίσαμε. Δεν μπορούμε αριστεροί άνθρωποι να μην δεχόμαστε την λαϊκή εντολή την οποία εμείς ορίσαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι εκτός από τον σεβασμό στην λαϊκή εντολή πρέπει να υπάρχει και σεβασμός στα όργανα του κόμματος.  Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι ως αρχηγός είχε την ικανότητα να κάνει σύνθεση. 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις